en tisdag i februari och jag tog mig i kragen och släpade mig till gymmet med mamma. vi testade på ett nytt pass. bodycombat och det va faktiskt jätte roligt, (även om jag varken ha taktkänsla eller kordination) men det blev bra träning iallafall. sen åkte vi upp till grand där jag lämnade tillbaka en blus och en jacka (tyvärr) menmen. har även idag jobbat 7.30-15.00 så haft en lagom lång dag. en rolig dag helt enkelt och jag fick vakna upp med min kärlek det kan ju inte vara bättre än så.

vi ses o hörs. och jag hoppas detta va kick starten på att komma igång med min träning igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

en tyst minut för denna kollektionen. jag har ju sedan tidigare glitter settet från hannalisious, rå älskade dessa plagg och klickade nyss hem den gröna blusen. även denna blommiga byxdress som jag ser fram emot att bära fram mot våren.klicka på bilden för att komma till produkterna. lyckades även hitta en 30% som gällde idag så jag kunde inte vara annat än nöjd. puss

Likes

Comments

Hejhej.
I lördags så köpte jag och gosen med oss thai mat från hot wok och en massa Gotte från hemmakväll. Sen kollade vi på två filmer. En mysig lördag. (Jag fick även en massa shoppat från Levis så nöjd) i söndags så va vi på hans kusin dop. Det va ett jättefint dop och sedan hur mycket gott fika som helst.
Nu sitter jag i stan o väntar på att bussen till hovshaga ska gå. Är redan inne på min sista vecka på denna förskolan. Tre veckor går snabbt.

Likes

Comments

En välbehövlig fredags drink med Josefina, så kul att bara får prata med henne, vi hinner ju inte ses liks mycket längre då det krockar med jobb och hennes plugg.
Men det va iallafall super trevligt vi tog ett eller två glas vin hemma, sen tog vi taxi ner till deluxe vid 20 i 10 så vi skulle slippa inträdet, för vi skulle ju inte på nattklubb utan bara på en drink. Blev vår standard drink.

Denna veckan ska jag komma igång både med fotbollen och gymet tänkte jag. Förkylningen är nästan borta så nu finns det inga ursäkter längre.

Likes

Comments

det absolut finaste armbandet som jag lagt ögonen på. jag ÄLSKAR det. tänk att min kärlek gav mig det han är den finaste jag vet <3

Likes

Comments

Vi hade en så mysig kväll ihop vi åt jätte god mat, blev hemma hos gosen istället, sen va det jätte god fika hjärtan med chocklad i underbart.
Jätte mysig gårdag. Jag har den bästa och finaste killen<3
Fick en så himla fin present med. Kunde inte vara mer tacksam för att jag har han.

Likes

Comments

Hej onsdag idag är det alla hjärtans dag och den ska jag fira ihop med gosen. Vi ska ut och äta lite ikväll. Mysigt.
Idag är min förkylning så mycket bättre, även om den fortfarande sitter i. En vecka har gått snart.
Just nu sitter jag i personal rummet nu för börjar inte föräns klockan nio.
Känner på mig att detta kommer bli en lång dag för jag har glömt mitt lipsyl (beroende). Men går bara till 15. 9-15 varje dag. Bra bra

Likes

Comments

Contains affiliate links
idag bestämde jag mig för att unna mig ett smycke. köpte mig själv ett efterlängtat pandora armband och en berlock. visst va berlocken dyrare än armbandet men ack så fin. sen fick jag berlocken med hjärtan utav mamma i en tidig alla hjärtans dag present så fin så glad. klicka på berlockerna för att köpa likadana.

Likes

Comments

Hej måndag hej.
Jag har verkligen kämpat mig igenom denna dagen med näspray strepsil, alvedon & Ipren och te. Inte trodde jag te kunde göra så gott som det gör. Jag är genom förkyld. Men jobbade ändå 9-15 lagom tid.
Får hoppas jag kan jobba imon för det är så skönt att ha ett ställe att gå till varje dag.
Just nu ligger jag hemma hos gosen han är iväg och träna ikväll ska vi som igår bara mysa men med lite chips idag :)
Mysigt puss

Likes

Comments

Hej.
Bion igår va så jäkla bra. Den får helt klart 10 utav 10 smörgåsar. Rekommenderar er alla att se den.

Sen har ju givetvis detta varit en film man gått och längtat efter sen förra året. Och den levde upp till mina förväntningar.

Jag som vart sjuk har blivit lite bättre i halsen efter att jag har vilat nästan hela dagen igår. Skönt att det går åt rätt håll. Idag ska jag träffa gosen vi ska bara gosa hela dagen puss

Likes

Comments