Halloj!! har inte bloggat på en vecka tror jag men har varit väldigt upptagen med prov o uppgifter som ska vara inlämnade så har inte kunnat så mycket! men nu kör vi igång igen! är i skolan men sen ska jag åka hem med bussen och typ kolla film med varm choklad o bara mysa! nån som vill vara med???

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Halloooooj! ett tidigt inlägg nu! wow, nämen e i skolan, vill nt jobba för att jag och två till blev så arga för att en annan person tog vårt grupprum när den hörde att vi skulle ha den! så vi vägrar att jobba så vi bara sitter och håller på med datorn! efter denna lektion har vi slöjd sen slutar vi!

ska till tåget och möta upp krille och sen ska vi hem till mig och bara vara sen åker han hem ikväll! tänkte att jag uppdaterar nu så att jag nt glömmer senare!

men de ksk händer att jag gr ett till inlägg ksk ett 100 frågor elr något sånt? men vi får se! vi hörs! xD

Likes

Comments

Oj hehe... glömde o göra ett inlägg igår! Meeen har nt gjort något, åkte hem från min kille, duscha o typ gick o la mig!
Men idag va jag i skolan! Vi hade inläsningsdag! Faktiskt ganska roligt! Även om jag o mina vänner ba snackar hela tin😂 sen åkte jag hem o har bara kollat yt sen dess!

Likes

Comments

Goood dag!
Ok usch, sitter ute o de ä skit kallt! Men min kille e me några vnr så får väll ba vänja mig!
Har knappt gjort ngt idag! Masserat för krille har ont i ryggen, sen typ kollat på tv, sen ä ju nt klockan så mkt! När vi kmr hem ska vi äta o sen ksk film, vem vet?

Likes

Comments

Hej!
Ok idag va jag i skolan! E faktiskt förvånad! Hahha Nää brukar va de men har ju varit sjuk...
Fredag, vi slutar tidigt så de va bra, har haft de kul, förutom att min motorcykelcyklist nt var i skolan! (Internskämt som jag o några kompisar har) kan berätta den historian i ett annat blogginlägg.
Efter skolan tog jag tåget till söööödertälje!
Hahah Aa till min kille om man ska va nogrann, Jaja ni vet ju vad som händer då så vi hörs imorn! Gnaaaaatt!

Likes

Comments

Oj, lite sen uppdatering! meeeen idag har jag varit hemma som vanligt, men sen vid typ 19 så åkte jag till mitt lags träningshall, träningen va inställd men några tjejer ville träna ändå så dem åkte dit o gjorde de. jag får inte träna än men jag åkte dit o kollade o hade roligt. sen har jag typ bara hållt på med min mobil nerbäddad i min säng. men ska försöka sova nu, så tack o gnatt!! 

Likes

Comments

WOPPWOPP!!

fick nyss en ny Iphone från min pappa! av ingen anledning.

men om man bortser från det så kan jag säga att jag bara har legat i min soffa och kollat på Youtube xD

men på fredag förhoppningsvis ska jag till skolan!

Likes

Comments

Haaaaaallooooj! första inlägget woohoooo!! nämen idag är jag hemma eftersom jag är sjuk, feber o hosta o sånt, sen har jag även knäckt handen/armen. ligger då i in soffa, framför tv:n med ena min katt och nerbäddad i filtar o armchoklad. usch vad jag inte gillar vintern just nu... någon som vill ta semester???

Likes

Comments