Sista helgen hemma i Sverige

Denna helgen var min sista helg hemma i Sverige så försökte därför verkligen ta vara på den, träffa lite kompisar och bara njuta. Fredag kväll spenderades hemma hos Sofia för lite härligt häng med tjejerna. Därefter drog vi vidare ut. Lite oskönt sådär var ju dock att jag skulle upp vid 5-tiden på lördagsmorgonen för att hinna med ett tåg till Stockholm 6:30... Hade ju bokat sista minuten tågbiljetter dit på fredagskvällen och inte riktigt tänkt på att jag också skulle ut kvällen innan de, så med några få timmars sömn i bagaget åkte jag och min syster upp till Stockholm för en mysdag tillsammans.

Så fort vi var framme i Stockholm tog vi oss till Mahalo på Odengatan. Hade aldrig varit där innan men har sett deras bowls så mycket på Instagram på de senaste så tänkte att nu var det dags. Jag tog en vanlig acai och banan bowl och Mimi testade deras blå spirulina, inget wow-ställe men fortfarande väldigt fräscht och gott! Därefter strosade vi runt i Stockholm, kollade butiker, njöt av vädret och avslutade dagen med en sen lunch/tidig middag på Vau De Ville. Sedan tog vi sista tåget hem till Göteborg och väl hemma somnade jag i princip direkt.

På söndagen väntade jobb hela dagen vilket jag faktiskt såg framemot. Har haft en extremt jobbig förkylning som hållit i sig ett tag och hela förra veckan spenderas hemma i sängen sjuk, vilket innebar att jag ej kunde gå till jobbet. Men eftersom förkylningen nu hade släppt och jag fått tillbaka min energi, så var jag peppad på mitt näst sista pass på HM. Efter 8,5 timmars jobb så tog jag mig hem direkt för att fortsätta med min packning till London. Två resväskor var redan fyllda så i söndags gick jag in på min tredje resväska av totalt fyra stycken (hur sjukt!?). Trodde aldrig att jag hade så mycket kläder, skor osv som kan fylla flera resväskor.

Överlag var min sista helg väldigt varierande men rolig! Fick klämma in lite allt möjligt som jag ville få gjort så som jobb, träffa vänner och kvalitetstid med min syster. Och nu är det bara två heldagar kvar hemma innan jag drar, så taggad!!

Pussar Ebba

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229