Ärenden, tacos & kvällsmys

Denna dagen har verkligen gått så snabbt! Imorse var jag redan uppe runt 7-tiden för att ta tag i lite tvätt och mera packning. Under förmiddagen hade jag även nageltid så vid 9 drog jag mig Vasastan för att fixa naglarna. Tog faktiskt bort gelenaglarna för två veckor sedan men ogillade mina riktiga SÅ mycket, därav var jag tillbaka på samma salong idag igen... Sedan åkte jag hem, gjorde mig lite frukost och satte mig vid datorn för att titta igenom lite viktiga saker inför resan. Dels checkade vi in på flyget, ordnade försäkring, ändrade mitt sim-kort m.m. Det är helt sjukt hur många saker som måste göras när man ska flytta utomlands, verkligen inget jag tänkte på innan jag gav mig in på det här haha.

På eftermiddagen hade jag lite fler ärenden (som jag skjutit på till sista dagen). Klockan 14 hämtade jag mina McQueens sneakers som behövde göras rent, så nu ser de i princip helt nya ut! Efter de åkte jag till vår sömmerska som har sytt upp ett par jeans åt mig som jag definitivt också vill ha med till London. Kvällen spenderades såklart hemma tillsammans med familjen, först tacos till middag, sedan blev det film och kvällsmys. Har verkligen inte tänkt på att jag faktiskt flyttar hemifrån imorgon, har sett det som att jag "bara flyttar" till en annan plats. Är så van vid att alltid ha familjen runtom mig och nu kommer jag helt plötsligt bo själv (??). Såklart är jag taggad på att flytta hemifrån osv men kommer att sakna min familj extremt mycket!

Klockan är snart 23 och jag la mig precis i sängen efter en dusch. Alla väskor är packade och klara förutom mitt handbagage då jag har några småsaker som jag lägger i imorgon. Alarmet står på 05:00 och ska därför försöka sova nu så jag åtminstone får några timmars sömn.

Pussar Ebba

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229