Study Sunday

Idag är det söndag och sista dagen på veckan = dags att ta tag i plugg och andra saker jag behöver göra. Denna veckan har gått väldigt snabbt (som alla andra veckor) och jag har redan börjat räkna ner till jullovet. De första veckorna i skolan har inte krävt så mycket pluggande än vilket har gjort det möjligt för mig att umgås och lära känna alla nya vänner här, men jag känner på mig att det kommer bli mer och mer nu de kommande veckorna så vill vara förberedd inför det. Mina söndagar är trots allt till för att komma i fas inför nya veckan och för att göra det på bästa sätt så brukar jag alltid gå och sätta mig på ett café och idag blev det Joe and the Juice. Så länge jag kommer utanför lägenheten så vet jag att jag kommer få jobb gjort, annars blir det lätt att jag hamnar "off-track" och börjar göra något annat istället haha (tror många känner igen sig i detta). Men, nu ska jag gå tillbaka till pluggandet så hörs vi snart igen!

Pussar Ebba

Gillar

Kommentarer

Balenciaga Triple S

Idag kom äntligen ett efterlängtat paket, nämligen ett par sneakers från Balenciaga. Har haft ögonen på dessa ända sedan de blev trendiga men aldrig riktigt fått tummen ur att köpa dem, men nu så! Det var egentligen tänkt att jag skulle köpa dem i helgen men min storlek har vart slutsålda i varenda butik så fick bli att beställa dem online istället. Är supernöjd och tro det eller ej så är skorna riktigt bekväma! Kommer definitivt använda dessa mycket i höst, matcha med skinnbyxor och en stor tröja eller barbent med en kjol/klänning. Så snyggt!

Gillar

Kommentarer

3rd of October

Denna torsdagen började riktigt segt med två lång(tråkig)a föreläsningar. Efter min andra föreläsning gick jag och Ann-Charlotte och mötte upp Louise för en lunch på Coco Momo som ligger i Marylebone, bara några minuter ifrån skolan. Vi har precis ätit klart och jag ska snart dra mig tillbaka till skolan för dagens sista föreläsning. Senare ikväll kommer jag försöka komma ikapp med lite pluggande, första skolveckan har alltså dragit igång nu vilket innebär att pluggandet också gjort det. Vi har redan fått lite läxor och sidor som vi behöver läsa inför vissa lektioner, att inte ligga i fas nu i början hade därför varit dumt...

Igår var vi på Autumn Party som hölls på Regent's och sedan drog vi vidare till Maddox på efterfest. Kvällen slutade väldigt sent så idag mår man som man förtjänar om man säger så. Dock var det en väldigt rolig kväll!

Pussar Ebba

Gillar

Kommentarer