Jag älskar honom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Work work work, hela tiden haha. Idag väntar 24 timmar jobb, efter att ha jobbat cirka 16 timmar igår... I am feeling dead. Men det är bara o bita ihop. På onsdag är jag LEDIG & då ska det njutas.
Igår va det möhippa också, för fina elsis. Det var kul, den lilla stunden jag var med.
Tillbaka till jobbet nu, köss!

Likes

Comments

Har haft en helt magisk helg med min pojke. Firade 6 månader, spaade, käkade tre rätters och förlovade oss. Jag älskar dig mer än ord baby. Har aldrig varit såhär lycklig faktiskt, någonsin.

Likes

Comments

Ibland undrar jag om det är mig det är fel på eller om det bara är världen som sätter sig på tvären och inte låter mig njuta av det lyckliga livet.
Jag har gjort misstag. Många gånger faktiskt. Så jag vet hur det känns att misslyckas, tro mig. Men igen? Seriöst? Egentligen har jag allt det jag vill ha, jag skulle egentligen inte behöva något annat. Men samtidigt vet jag att jag inte är värd det. All den här lyckan. Så jag antar att det är de som gör att jag förstör den. Att jag inte tillåter mig att vara stabil i den närvaron jag har. Att jag misslyckas att till o med vara Ebba. Jag vet bara inte om jag ska släppa garden och låta tårarna rinna, över samma sak igen, när jag inte kan prata med någon om det.
Är det jag eller är det världen som inte låter mig vara lycklig, när jag egentligen har allt i världen att le för?

Likes

Comments

Det började så & idag är jag lyckligast i världen. Jag skulle aldrig kunna finna en bättre man än min. Helt galet ❤️

Likes

Comments

Imorgon tar jag studenten & jag är lyckligast i världen. Allt skit för denna gången är borta och sommaren är välkommen.

Likes

Comments

En makalöst bra kväll, så mycket kärlek.

Likes

Comments

Ja nu är det snart en vecka sen jag tog körkort och fy i helvete va skönt det är att ha friheten att kunna åka vart som. Ta bilen när man vill, köra runt med hög musik utan någon destination. Jag älskar det.

Idag är det mindre än en vecka kvar tills jag och babe drar. Lite sol och bad kommer inte skada i all den stress jag levt och lever i det sista här nu. 6 dagar och sen kan man andas ut lite.

Totalt 36 dagar kvar tills studenten också. Ganska galet ändå... Sen är det slut liksom. Jag blir lite rädd när jag tänker på det..

Nu blir det släktkalas för älskling, som fyllde 20 i fredags. Mys med extra släkten ett tag, innan det bär hem till plugg igen.

Ha en fin söndag!

Likes

Comments