Söndagslista

Veckans OMG? Min vinst från Nouw! Finns ett inlägg lite längre ner i bloggen där ni kan se vad jag fick. Så sjukt tacksam!!

Veckans låt? Bruises - Lewis Capaldi

Veckans sämsta? Min motivation och konstanta ursäkter jag har för allt. Jag vet att det är okej att man har dippar men nu känns det som att jag skyller på allt och inget för att slippa träna. Det är för att jag inte "orkar" vilket jag vet att jag gör så nu får det vara nog.

Veckans serie? Kärlek & Anarki, en svensk serie på Netflix som verkligen är så himla rolig. Brukar inte gilla svenska serier speciellt mycket men alltså denna, så sjukt rolig!

Har du gråtit något? Såg filmen "five feet apart" och grät som jag vet inte vad. Verkligen så fin och bra film som ni bara måste se.

Veckans bästa? Fredag kväll som jag spenderade tillsammans med min pojkvän och tre kompisar. Vi åkte ner till Jönköping och åt mat, spelade spel, lekte lekar och bara hade det så roligt ihop. Sen gick Adrian och jag hem till honom och sov där då det blev lite för trångt hos Ellen och de som tur är bor väldigt nära varandra.

Vad är du tacksam över? Att Edwin kom hem en sväng i helgen så jag fick träffa honom. Var så länge sen så det var kul! Han har annars så fullt upp på dagarna och bor ju i Linköping där han pluggar. Känns fortfarande lite konstigt att han inte bor här hemma trots att det var mer än ett år sedan han flyttade.

Veckans vill ha? Smink, smink och mer smink. Alltså har så sjukt mycket smink jag vill ha och testa just nu.

Veckans podcast? "Ursäkta" - tycker de är så roliga. Har bara inte lyssnat på de tidigare men när mina vänner ifrågasatte att jag inte hade gjort det kände jag att det var dags och det gick väldigt fort att lyssna ikapp då jag lyssnade konstant.

Veckans ser fram emot? Första december så jag kan öppna alla mina kalendrar och advetsmyset börjar och allt julfix. Åh tycker att det är en så mysig tid på året.

Veckas quote? "If you fall get up you can still get bigger. The definition of a champion, the definition of a champion."


Kram Ebba

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,

Åh, måste spana in den serien! 😃

nouw.com/blubbbeauty
beattriicee
beattriicee,

Kul att läsa om din vecka, jag förstår att din OMG är vinsten. Den var så fin! 🥰 Veckans bästa lät underbart! ❤️

nouw.com/beattriicee
sofilagerback
sofilagerback,

Åh vilket roligt inlägg! Och förstår verkligen din omg, så fina saker! 😍

nouw.com/sofilagerback
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så kul läsning! Älskar också den låten <3

nouw.com/agnesmathilda
happyM
happyM,
Åh alltså vinsten var ju verkligen fantastisk och du var sååå himla värd den!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
martineeljostveit
martineeljostveit,

Så fint innlegg<3

nouw.com/martineeljostveit
fiaberggren
fiaberggren,

Så roligt inlägg! Ska lätt kika på Kärlek och Anarki, har sett reklamen på netflix men jag brukar inte heller gilla svenska serier så har inte kollat! Men då ska jag ge den en chans! <3

nouw.com/fiaberggren
oliviamalm
oliviamalm ,

Hoppas att du får en bra vecka <33

nouw.com/oliviamalm
Desireekujala
Desireekujala,

Men åh jag fastade inte för den serien men jag kanske måste ge den en chans iaf då och se fler avsnitt 😃 <3

nouw.com/desireekujala
amaliev
amaliev,

Elsker å lese slike innlegg, føler jeg får bli litt bedre kjent med deg som person! 🥰

nouw.com/amaliev