Recension - Urban Decay

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks och Lyko.

550 kr

"Urban Decay Naked Ultra Violet Eyeshadow Palette är en ögonskuggpalett med 12 nyanser av lila och neutrala persikatoner, allt från satin och matt till skimrande och metalliska nyanser, samt en holografisk transformativ färg. I Naked Ultra Violet medföljer en spegel i full storlek och en dubbelsidig borste. För en mjukare vardaglig look med lite hint av färg, använd de sju färgerna från vänster till höger. Använd de fem mörkare tonerna för att skapa lila sotade ögon. För extra intensitet kan du kombinera med våra 24/7 glide-on eyelinerpennor. Avsluta med Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray, som sätter ditt makeup och håller den på plats i upp till 16 timmar."

Alltså har verkligen fått upp ögonen för lila och denna paletten är ju magisk!! Tycker verkligen om färgvalet då jag älskar att kombinera lila med orangea/gula nyanser. Detta är faktiskt min första Urban Decay palett vilket var superkul då jag länge velat testa deras paletter. Tycker verkligen om formulan och pigmenteringen. Skuggorna är väldigt enkla att jobba med och blendar underbart. Det blir inte speciellt mycket fallouts vilket är bra, dock kan man vara lite försiktig när man applicerar skuggorna. Jag är helt klart nöjd med paletten men tycker att priset är lite för dyrt. Tycker man om smink och vill lägga pengar på det, absolut köp! Det är en superfin palett med bra skuggor.

8/10

550 kr

"Urban Decay Naked Cherry är en ögonskuggspalett med 12 neutrala körsbärstoner som garanterat lyfter fram ditt mest sensuella uttryck. Bland Naked Cherrys 12 färger finns behagligt matta nyanser och heta, metalliska toner som sträcker sig från elfenbensvit och roséguld till mer intensivt körsbärstonade färger. Silkeslena färger som håller länge och varken smular eller bleknar under dagen är ett absolut måste – varje ögonskugga innehåller vår fantastiska formel som ger en sammetsmatt finish och fyllig färg som är enkel att blanda ut. Paletten innehåller en spegel i fullstorlek och en dubbelsidig borste. Använd All Nighter Makeup Setting Spray för att säkra att makeupen håller i upp till 16 timmar."

Har väldigt liknande åsikter gällande denna palett som den lila paletten. Men vill tillägga att jag gillar denna palett snäppet mer då jag använder dessa färger mer i vardagen och därför har större användning av den. Upplever kvalitén på skuggorna likadan som de andra och priset är det samma. Om jag fick välja en av dessa att köpa själv (fick ju båda i julklapp) hade jag köpt denna då jag som sagt kommer ha mer användning av den. Men det beror ju helt enkelt på vilka färger man är ute efter och vad man föredrar. Är helt klart sugen på att köpa en av deras mer neutrala paletter (men väntar nog tills jag kan använda en rabatt).

9/10

Om du ska shoppa något från Kicks eller Lyko får du mer än gärna använda mina reklamlänkar (Kicks eller Lyko). Gör endast detta om du vill handla och på samma gång stötta mig.


Kram Ebba

Gillar

Kommentarer