Recension - Tarte / Nars

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks.

339 kr

"Möt våra legendariska concealers & förstå varför det säljs en var 12: e sekund!
- Heltäckande
- Matt finish
- Formula som tillför huden lyster
- Huden ser jämnare, fastare och yngre ut"

Älskar denna!! Har hört så mycket gott om den så var tvungen att testa och det är jag så tacksam för. Kommer helt klart att köpa den igen. Täckningen är fantastisk och den är superlätt att jobba med. Använder en svamp för att blanda ut den och wow vilket resultat. Den är ju i dyraste laget för vad jag skulle vara villig att lägga på en concealer men i detta fall tycker jag verkligen att det är värt det.

10/10

330 kr

"Radiant Creamy Concealer, används av både professionella makeup-artister och amatörer för den lyxiga texturen och strålande finishen som ger total perfektion för alla hudtoner. Berikad med fukt, flera hudvårdande fördelar och ljusdiffuserande teknik skapar den mjukare och jämnare hudtoner genom att omedelbart dölja ojämnheter och reducera fina linjer och tecken på trötthet."

Tycker om denna. (Dock valde jag en aningen för mörk färg för mig men den passar bra att täcka röda märken och finnar med.) Tycker att täckningen är bra och att den går att jobba upp till ett fulltäckande resultat. Den är lätt och krämig i konsistensen och lägger sig fint på huden. Är absolut inte torr utan är mer åt det fuktgivande hållet vilket jag uppskattar. Åter igen i det dyraste laget men det är en väldigt bra concealer och jag tycker att den är prisvärd.

7/10

Om du ska shoppa något från Kicks får du mer än gärna använda min reklamlänk (Kicks). Gör endast detta om du vill handla och på samma gång stötta mig.


Kram Ebba

Gillar

Kommentarer