Recension - MAC Firewerk It Lip Kit Berry

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks.

180 kr

"MAC Cosmetics läppenna har en mjuk och krämig konsistens som ger läpparna form, färg och definition. Läppennan är perfekt för att skapa läppkonturer och ge en fin grundfärg under läppstift. Lip Pencil från MAC Cosmetics innehåller antioxidanter som E-vitamin som skyddar och behåller läppennans intensiva färg. Samtidigt har den fuktgivande ingredienser som ger dig mjuka, fuktiga och fina läppar. Lip Pencil från MAC Cosmetics finns i många olika färger som passar fint tillsammans med nyanserna i MAC Cosmetics läppstifts- och läppglanskollektion."

ÄLSKAR denna!! Tycker att den är väldigt lättapplicerad då konsistensen är mjuk och krämig. Den sitter väldigt bra på läpparna under hela dagarna även om jag småäter. Kan uppleva att den blir torr om man inte har återfuktat läpparna innan men som sagt, har man bara gjort det är den mjuk och krämig i konsistensen. Finns i väldigt många olika färger och jag kommer förmodligen att köpa fler av de.

10/10

(Färgen är limited edition och finns därför inte att köpa enskilt, Brick The Ice)

200 kr

"MAC Lipstick – den ikoniska produkten som gjorde MAC berömt. Den här rika, högpigmenterade formulan har en behaglig matt finish som ger ett långvarigt resultat omedelbart. Den unika formulan ger den perfekta matta finishen utan att krackelera eller torka ut dina läppar - en av många anledningar till att detta är vårt bästsäljande läppstift världen över! Med 50 unika nyanser kan du skapa din egen unika kombination med våra populära läppennor som du kan bära till vardags och fest, som passar alla hudtoner."

Tycker om Macs läppstift och har flera sedan tidigare. Älskar att de är väldigt pigmenterade men samtidigt inte för starka. Den har en väldigt behaglig konsistens och känns lätt på läpparna. Hållbarheten tycker jag är bra och extra bra i kombination med läppennorna. Helt klart en av mina favoritfärger hittills. Tycker också att det är väldigt prisvärt.

9/10

(Färgen är limited edition och finns därför inte att köpa enskilt, Total Bombshell)

105 kr

"Ett läppglans i flera olika nyanser som skapar en glasliknande finish eller ett diskret skimmer. Alla produkter i resestorlek fungerar på flyget: innehåller 30 ml eller mindre."

Har inte tidigare testat ett läppglans från Mac men tycker om detta. Är inte min favorit men tycker helt klart att det är prisvärt. Färgen är väldigt fin och det är lagom täckning i min smak. Inte för mycket men ändå en tydlig röd färg. Upplever inte att det blir klibbigt på läpparna och håller helt okej under dagen, man får ju ändå räkna med att det inte sitter lika bra som ett läppstift. Är helt klart sugen att testa en annan färg.

7/10

Om du ska shoppa något från Kicks får du mer än gärna använda min reklamlänk (Kicks). Gör endast detta om du vill handla och på samma gång stötta mig.


Kram Ebba

Gillar

Kommentarer