Höjdpunkter i livet just nu

Just nu känner jag så mycket lycka och tacksamhet för allt i min vardag. Är så lyckligt lottad som får må såhär bra och jag är tacksam varje sekund jag är det!! Tänkte dela med mig av lite höjdpunkter i mitt liv som har varit och som jag ser fram emot.

Adrians och min ettårsdag - Det var verkligen en så mysig dag. Vi vaknade upp i varandras famn och spenderade sedan dagen på spa.

Att jag trivs och jobbet flyter på så bra - Mina känslor kring jobbet har gått upp och ner men just nu trivs jag så bra och ser fram emot att jobba varje dag.

Att det går bra för både Edwin och Adrian i skolan just nu - Båda har kämpat på med tuffa utbildningar och tentor men just nu verkar det gå bra och jag är så stolt över båda.

Alla adventskalendrar jag i december ska öppna - Känns som jag sneglat på mina kalendrar i en evighet nu och bara går och väntar på att få börja öppna de.

Att för varje dag som går kommer jag närmre mitt mål - Jag är så redo att sluta med mitt kostschema och känner mig ärligt talat så redo att återgå till min vardag. Tror dock att jag kommer fortsätta med mycket av den mat jag äter nu. Men kommer kännas skönt att inte känna mig begränsad.

Att mamma och Mange verkar må så bra - Man påverkas så mycket av sin omgivning och jag märker snabbt om de inte mår bra. Men just nu verkar alla må väldigt bra och det är så skönt att känna det.

Helgen i Ullared - Älskar verkligen att vara där och det var en så mysig tripp med Adrians familj. Så tacksam att jag får följa med de på deras äventyr.


Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f8:a0:526f::2