Bästa starten på dagen

För mig finns det två olika sätt att se på en drömlik morgon. Jag älskar ju att komma upp vid fem, gå på min morgonpromenad, gosa med Hugo, göra mig i ordning i lugn och ro och sen äta frukost. Men om jag ska få drömma mig bort till hur jag egentligen skulle vilja att mina mornar skulle se ut skulle den se ut likt följande.

Jag skulle gå upp när jag vaknade av mig själv. Att inte behöva ställa klockan och känna mig utvilad. Gå upp och göra i ordning en brakfrukost med scones, pannkakor, varm choklad, jordgubbar, juice, melon, vindruvor och smoothie. Sen skulle jag ta ett långt bad och ha ansiktsmask. Lyssna på lugn musik och ha tända ljus. Verkligen komma ner i varv och få tid för mig själv. När jag var klar skulle jag sminka mig och titta på ett avsnitt på en bra serie eller en film och sedan vara redo för dagen.

Trots att det jag beskriver verkligen låter som en dröm och skulle vara så underbart så vet jag att jag egentligen inte mår bra av det. Jag mår som bäst av mina rutiner och av att röra på mig. Min kropp vill och behöver inte heller ha den sagolika frukosten jag beskrev trots att det lockar. Någon gång ibland skulle jag nog såklart må bra av och verkligen få ta det lugnt och koppla av men i det långa loppet är nog min morgonrutin jag har just nu min dröm, för det är den jag mår som bäst av.


Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Du har verkligen rätt, man mår så mycket bättre av rutiner! Den första morgonen lät dock inte helt fel den heller 😉

nouw.com/agnesmathilda
emmeliesehlin
emmeliesehlin,

Mums vilken drömfrukost! Men håller med dig att det blir ofta mycket mat då. Kram

nouw.com/emmeliesehlin
hilmak
hilmak,

Men snälla, när jag läste tänkte jag ”åh det låter härligt, men egentligen mår jag ju bäst av mina rutiner med tidiga mornar” så skriver du precis samma haha. Vi är nog lite lika ändå 😘 kram!

nouw.com/hilmak
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,

Håller verkligen med dig!! Det du beskriver med att stiga upp när man vaknar, göra en brak frukost och ta ett långt bad - det kan absolut vara härligt någon gång så men precis som du så mår jag bäst av rutiner, tidiga mornar och att komma upp och dra igång dagen direkt 😍 kram!

nouw.com/emmaakarlegrund
feliciatingberg
feliciatingberg,

Till vardags älskar jag att sätta klockan så att jag har närmare två timmar på mig, stress är verkligen det värsta jag vet så att ha mycket tid på mig är perfekt för mig! Så du har rätt, rutiner är så bra 😃<3

nouw.com/feliciatingberg
amaliev
amaliev,

Hørtes ut som en nydelig drømmemorgen! Men som du sier, man har vel best av å kunne ha sine rutiner og slikt. Veldig fine bilder! <3

nouw.com/amaliev
KateOgembo
KateOgembo,

Alltså just nu lever jag så de dagar jag inte jobbar haha minus frukosten, det är skönt men som du säger man mår inte bra av det man får typ ångest över att man inte har rutiner istället och det känns som att man inte får något gjort. Är avis på er som går ut på morgon prommis jag vill så börja med det😍

nouw.com/kateogembo
celinelundqvists
celinelundqvists,

Alltså den frukosten <333

nouw.com/celinelundqvists