Tråkiga nyheter om min höft

”Det är precis som när man ger någon besked om att dom fått en sjukdom, det är en omställning och man måste värdera saker annorlunda”

Jag fick idag besked av min läkare att det antagligen blir en ny operation för min artros och höft. En operation som antagligen kommer innebära att vi transplanterar bort höftkulan och halsen upp och sätter istället dit en protes. En operation som egentligen är för 60-70 åringar som har slitit ut sina höfter, och jag..

Min höft har förvärrats efter min operation för 5 år sedan. Jag har knappt någon rörlighet och jag får alltid sjukt ont i höften av att träna.

Det gjorde ont i hela mig idag när min läkare sa: ”Det är precis som när man ger någon besked om att dom fått en sjukdom, det är en omställning och man måste värdera saker annorlunda”
Vi pratade om min träning, hur mycket jag tränar och vad jag gör. Fortsätter jag som jag gör nu, kommer detta bli ett riktigt handikapp för mig och det kommer sluta med att jag får sitta i rullstol.

Vad som gör ondast är att träning är mitt liv och alltid har varit.
Men nu måste jag tänka om, träna mindre, träna annat.

Något som var som plåster på såren var att vädret var så jädrans vackert idag & jag var i Varberg, ett av mina favvo ställen. Så jag åkte ner till havet och kände lugnet och friheten för en stund.

Gillar

Kommentarer