Liseberg innebar en massa personliga utmaningar och jag är stolt över mig själv att jag faktiskt klarade av allt utan att bryta ihop en ända gång.
Vi startade dagen med en god hotellfrukost vilket innebar att jag var tvungen att vakna 05.00. Jag är aldrig hungrig när jag precis har vaknat så jag tänkte att det var smart att vakna tidigare än de andra så jag hinner bli hungrig. Dock gick jag inte upp ur sängen för vem har någonsin klivit upp ur en hotellsäng utan lite smått ångest över att man inte kommer sova i en lika skön säng på ett tag.
När vi kom till Liseberg hade jag och en av mina kusiner bokat expresspass till Balder vilket innebar att vi slapp stå i kö 30 min och bara kunde gå förbi. Det var första gången för oss båda och när vi hade åkt så sa vi att "vi skulle åka den en gång till idag". Det gjorde vi och då tog vi även med hennes bror. Nu hade vi inga expresspass och kön var 70 min för oss. Så rastlösa och tjuriga vi var när bi kom fram till vagnen önskar jag att ingen var. Jag hade så ont i fötterna och vägrade stå i kö igen. Vi åkte kållerado, hangai, flumride, helix, tekopparna och jukebox. När vi stod i kö till den för sista gången så såg jag en kort blondin och en lång mörkhårig kille som jag kände igen men visste inte varifrån. Jag började tänka och öppnade min mobilkamera för jag visste att de var en kändis haha. Jag säger ifrån ingenstans "hej Ida" visste dock inte varför förens vi hade kommit fram till karusellen och jag inser att det var Ida Warg. Vi stod och pratade en stund innan vi skulle åka. Hon var mycket kortare än jag trodde men hon var trevlig.

Vi kan inte åka ifrån Liseberg utan att spela på chokladhjul så de gjorde vi och vi vann på 2 stycken. En Polly och en Marabou.

Jag hade en riktigt bra dag på Liseberg med min underbart onormala familj <3


B I L D B O M B V A R N I N G ! !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta inlägg skriver jag med choklad på fingrarna och lakrits på tröjan. Denna dag har innehållit alla mina humör, känslor och tillstånd.
Jag jobbade min sista dag idag och det var så skönt samtidigt som jag vet att jag kommer sakna att tjäna pengar på ingenting. Att bara sitta och prata med mina kompisar eller spela kubb med roliga människor man hittar på stranden är sånt jag har fått betalt för 92,5 timmar.

Nu sitter jag mätt, nöjd, glad och exalterad inför morgondagen, på ett tåg till Göteborg. Imorgon blir det Liseberg hela dagen så det skulle inte förvåna mig om det kommer en bildbomb senast på söndag kväll. Vi är framme på hotellet om 20 minuter och jag tror att mamma kommer somna direkt. Så trött som hon var när vi satte oss på tåget kommer hon nog somna redan i hotellobbyn.

Jag märkte även att min älskade väl Alicia har bra koll på mig via facebook. Mamma la upp ett inlägg där hon skriver att vi äntligen sitter på tåget och då var hon snabb på att ta bild på det och skicka till mig. Jag själv använder inte facebook längre så det var väl snällt att varna mig för mammas snabba fingrar. Ja, detta va då innan hon började skämmas över att jag satt och sjung lite i våran vagn som inte var tom...

Jag har fått min dagliga dos av choklad, Isac Elliot och sko-shopping så inatt kan jag förhoppningsvis sova bättre än jag gjort dessa 3 veckor jag har jobbat. Det är lika bra att jag vänjer mig eller lägger in nya rutiner för i höst ska jag söka ett riktigt jobb och dessutom plugga.

Hejdå. Vi ses. Adjö. Farväl. Godnatt. Sov gott. Min vän <3

Likes

Comments

Innan jag somnar så är det som att min hjärna hamnar i något slags parallellt universum. Sen ett par år tillbaka har jag lidit av sömnsvårigheter men jag hittar lite knep som funkar ibland men ibland blir det även helt fel.
Jag får väldigt ofta ångest när jag känner mig ensam och den ensamhetskänslan dyker ofta upp när det är tyst så jag har börjat att alltid ha musik på. På Spotify kan man välja att lyssna på radio alltså relaterade låtar till det man ofta söker på. Ibland lyckas dom mindre bra med listorna och då börjar min hjärna gå på högvarv. Ikväll gick det så långt att jag nästan tog fram mobilen och tänkte googla varför människor är så rädda för mindre djur. Tex sniglar, grodor och maskar. Jag fattar om det är för att de är slajmiga men varför är det så obehagligt? Något annat som ofta kommer till mig på natten är hur våra språk bildades och hur vi egentligen kan förstå varandra. Hur komplex människan är och hur mycket som händer i våra kroppar när vi nyser.
Ja du hör ju. Jag vet inte om det är så för alla men jag tycker det är både intressant och irriterande.

Nu ska jag iallafall sova och hoppas på att det inte ska bli fler kluriga tankar inatt för imorn kommer att bli en låååång dag! Uppdateringar kommer självklart ;) GODNATT

Likes

Comments

Första veckan avslutad och andra påbörjad på mitt underbara jobb. Ja eller egentligen är det inget jobb utan sommarsysselsättning för att jag inte är fyllda 16 år. När jag berättar för folk vad vi gör så typ skrattar dom och frågar om vi verkligen får betalt för det.

Förra veckan bestod av kubb, brännboll, kortspel och att bygga partytält. Varje dag innehöll lite planering inför den kommande veckan och fredagen bestod även av lite flytthjälp åt ett företag som tar hand om ensamkommande flyktingbarn som behöver extra hjälp med skolan osv. Jag tyckte det var lite kul att se hur förvirrade vi faktiskt var men allt löste sig och vi fick tillochmed sluta ganska mycket tidigare än vi skulle.

Igår fick vi 8 nya kollegor och dessa 2 dagar bestod av att lära känna varandra. Jag hoppas på att sista veckan med de 8 från period 1 blir as grym med avslutning på Pettersberg. Jag jobbar min sista vecka nästa vecka och hoppas att jag inte kommer vara helt emot kubb då med tanke på att vi har spelat det nästan varje dag sen jag började.

Det är ett väldigt avslappnat jobb och jag är fullt medveten om att det inte kommer att vara så när jag får ett riktigt jobb men för stunden är det riktigt skönt.

Hoppas att alla har haft det bra medans jag har varit inaktiv och att ni vill läsa vidare på nästa inlägg!

Likes

Comments