Idag har vart en fullspäckad dag med massor på schemat. Skola som vanligt fram till 15.20 då jag och min underbara vän Alicia tog bussen till henne. Det ända vi skulle göra var att byta väska. Vad vi hann med: Prova avslutningskläder, tappa bort presentkort, ladda telefon, tappa bort busskort, hitta busskort och sen stack vi till bussen igen.
Målet var att ta sig till Erikslund och köpa ETT PAR skor. Vad vi kom därifrån med: Mätta magar, 3 par skor, en klänning, ett par byxor och en kjol.
På vägen hem sen skulle jag hämta ut ett litet paket som jag hade beställt för bara någon dag sedan. Där i låg det massor med smink. (Inte för att jag behöver mer.) Dock har jag lärt mig att alltid kolla efter rabattkoder och sådant innan jag beställer så smink som egentligen skulle ha kostat 600kr fick jag för 306kr. (Vissa saker är jag bra på haha ;)
Nu ska jag plugga lite innan vi har betygsdeadline nästa tisdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett möte jag inte väntade mig förens i sommar. Ett möte jag har blandade tankar om. Ett möte jag är tveksam på. Jag ska träffa pappa. Vi har knappt haft kontakt det senaste åren och nu ska jag följa med till Tyskland helt plötsligt.

Han har hämtat mig och nu sitter vi i bilen på väg till Örebro. Där ska vi äta och hoppa på en buss. Det är faktiskt ganska mysigt ändå att sitta på en buss så länge. Senast jag åkte med buss till Tyskland hann jag kolla på en del Beck filmer haha men nu hoppas jag att folket på bussen är lite roligare att socialisera sig med.

Hur allting går kommer jag troligtvis att uppdatera om senare. Vi kan slänga in en outfit bild här bara för att.

Väska -black/ white, Vans backpack
Kofta- svart, ribbstickad från Cubus
Linne- svart, H&M basic
Jeans- vit , jeging Jane från Cubus
Solglasögon- pilot från new yorker
Mobil- iPhone 6

Likes

Comments

Denna vecka har jag verkligen stressat inför prov och snart ska ju alla betyg sättas. Jag har ytterligare 4 prov nästa vecka och några uppgifter som ska in imorgon. Min hjärna är helt kaos och jag kommer somna när som helst. Tyvärr kan jag inte sova än för jag ska iväg till gymmet lite senare.

Om 2 veckor tänkte jag uppdatera lite mer om träningen för att då är det slut på alla prov och jag kan ta de lite lugnare. Men om jag ska skriva redan nu hur de går så kan jag ju säga att jag trodde det skulle gå bättre. Jag har prioriterat skolan först och sen har jag varit för trött för att ens ta mig iväg men ändå lyckats ett par gånger!

Jag brukar cykla till skolan och gymmet men det var någon som tyckte att jag inte skulle de längre. Min cykel har alltså blivit stulen och jag får då räkna med att det det tar längre tid när jag ska till olika platser eftersom det går långsammare att gå.

Nu sitter jag i solen på balkongen och chillar lite innan det är dags att gå. Hoppas alla har haft en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments