Jag tänkte svara på lite frågor om vem jag är.

Favorit ämne i skolan? Det måste nog var musik för att jag gillar att sjunga och spela piano.

Favorit parfym? Marc by Marc Jacobs Daisy tror jag att den heter. Den är gul med blommor på korken. Den har en gullig förpackning och luktar blommor.

Pratar du något annat språk? Jag pratar svenska, Engelska, spanska och några ord på finska och norska.

Hur många syskon har du? 2. En lillebror och en lillasyster. Jag träffar inte henne så ofta men jag älskar henne ändå.

Favorit blogg? Jag läser inte så många bloggar men det måste nog vara min mosters blogg. ( @Mäklarmorsan )Hon skriver om lite allt möjligt som jag tycker är intressant. Hennes vardag och lite annat.

Kan du laga mat? Ja. Lite kan jag väll. Önskar dock att jag var lite bättre på grytor och soppor.

Något pinsamt som har hänt dig? Jag är i en period nu då jag tycker att nästan allt är pinsamt. Men jag tror det var idag när jag och en kompis var på stan. Vi började förfölja några andra kompisar och tog kort på dom. Ååå jag skäms bara av tanken. Det var massor av andra människor där som stirrade på oss. Det var pinsamt🙈😂

Hoppas ni fick veta lite mer och att ni vill fortsätt läsa min blogg i fortsättningen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 119 Readers

Likes

Comments

Under 2015 har det hänt ganska mycket saker. I början av året började jag på en ny skola. Jag fick nya kompisar första dagen och vi är fortfarande super tajta.

För snart ett år sedan, så dog min morfar. Det var väldigt tråkigt och jag blev väldigt ledsen. En månad senare, 19 februari, så var det begravning i Hovdestalund. Jag hade ett linne på mig med texten " I'm gonna keep you in my heart from now on!" skriven över magen. Jag älskade den tröjan och tänker bara på morfar hela tiden när jag ser den.

12 mars fyllde mamma år och det vart en helt vanlig dag fast med frukost på sängen. 11 dagar senare skulle morfar fyllt år. Då kom hela släkten hem till oss och åt våfflor och pratade om morfar.

Sen tycker jag att vi hoppar till påsken. Vi var hos mormor och åt god mat och hade kul. men det var sista helgen som jag sov hos min pappa. Tyvärr. Jag tröttnade helt enkelt på honom och hans beteende och det var en välbehövlig paus. Även om jag inte vet hur länge den ska hålla på.

Några dagar senare blev min cykel stulen. En vanlig svart damtralla. Lite synd att folk inta kan hålla koll på vad som är mitt och ditt. Men jag fick en ny på försäkringen så det löste sig.

Den 16 maj åkte jag med min mamma och lillebror till min moster som bodde i Linköping. vi var där en helg och hade super kul. Vi bowlade, gick på promenader och spelade frågespel.

En vecka senare så konfirmerades min kompis Sandra. Jag kom till kyrkan när hon konfirmerade sig och sedan åkte vi hem till henne och fikade.

Den 11 juni hade vi skolavslutning. Det var kul och spännande. Vi var på vallby friluftsmuseum och jag fick mina första betyg. när det var klart åkte vi till min brors avslutning och jag fick träffa min bästa vän Lina. När den slutade så åkte jag, mamma , min bror och min pappa och åt på choys garden. Det första min bror gjorde var att spilla sin cola på min vita klänning och vitta skor. haha, jag blev skit arg. Senare på dagen kom mammas kompis och hennes barn över och åt glass. På kvällen skulle en kompis sova över och då gjorde vi våfflor.

På självaste midsommar afton så var nästan hela släkten hemma hos mormor och åt god mat och skrattade. dagen efter var vi hem till mormor igen och mamma fjantade runt i mormors gamla slitna shorts uppe på magen och håret uppsatt jätte fult.

Den 6 juli åkte jag och min bror med min farmor och farfar till gottland och det var svin kul. dom orienterade ibland och vi cyklade och kollade på raukar.

Till guldkornet 2015. Vi åkte till ullared med mammas kompis!!! Det var jätte kul och dyrt, hehe. Jag handlade för mer än 4000 och det är väldigt mycket pengar som jag i nulägen skulle behöva.

8 augusti kom min lillasster och sov hos mig. det var lite oplanerat men så blev det. Hon moffade i sig godis och somnade till frost filmen. Några dagar senare var den hemska knivattacken på Ikea. Det var mindre kul men nu sitter han i fängelse.

Den 11 augusti fyllde min moster år och min facebook blev hackad. Vi hade en rolig dag och jag fick typ 20 nya vänner på fejjan som jag inte lagt till.

den 22 augusti var jag och min bror på 4års kalas hos min syster ute på landet. Hon fyller den 23e men pappa ville ha kalas innan för hans familj så vi kom dit. Jag och min mammas familj gick hem till min syster och hennes mamma dagen efter och vi hade super kul, men min syster blev rädd för ballongerna så vi fick ta bort dom. Samma dag så gillade Isac Elliot min bild på instagram för första gången.

JAG VAR PÅ THE MAZE RUNNER på bio. den var så bra att jag skulle kunna se den igen.

25e september överraskade jag mamma med en kladdkaka och städning. Så när hon kom hem från jobbet fick hon äta och njuta av en städad lägenhet.

den 3e oktober var jag och min bror med farmor och farfar till deras orienterings stuga och fiskade och grillade. vi har det alltid kul där.

13e oktober stod det om min skola i tidningen. Här är en länk. Det stod om de bästa och sämsta skolorna och att jag går på den bästa, kunskapsskolan.

Till den största besvikelsen av alla. Lång historia kort. Jag ville se min idol live på vikig grace. Vi bokar, åker dit, dom säger att han uppträder dagen efter. alltså när vi har gått i land på väg hem igen. Fortfarande arg på dom. att dom kunde göra så. Men annars var det en jätte kul och trevlig kryssning.

!3e november åkte jag på konfirmations läger i finnåker. Min mobil hade ingen täckning. Jag tyckte att det var en obehaglig känsla att gå utanför rummet och att man inte kunde låsa till rummen. Men jag blev bättre kompis med nästan alla och hade jätte trevligt. Dagen vi skulle åka hem var min födelse dag. Jag längtade till att få komma hem och träffa min familj. Jag fick en iphone 6 av världens bästa mamma och en jätte fin teckning från min lilla kusin som vi kallar pysen.

Jag har även lekt att jag är typ en beteendevetare(?) som analyserar omgivning och människor. Det hr varit väldigt kul men jobbigt.

December är här och det betyder för mig pepparkakor och paket. Jag började tidigt i december att köpa inslagspapper och julklappar för att på kvällarna om man har tråkigt bara kunna slå in en julklapp eller två. Den 18e december dekorerade jag, min mamma och moster stora pepparkakor som vi sedan hängde i lampan. jag tycker dom blev jätte fina.

21a december så gick jag med mina kompisar på stan för att kolla på martin almgren, Amanda Winberg och Simon Zion på stan i gallerian. Vi fick även aoutografer och jag fick en kram av Martin.

JULAFTON. Jag vet att alla inte firar jul men jag gör det så därför tänker jag skriva om just min jul. Jag vaknade på morgonen och öppnade paket ur min julstrumpa. Klockan 10 åkte vi till min mormors moster och åt gröt och öppnade lite mer paket från släkten. När det var klart typ vid 13 tiden så åkte vi till mormor och började med julmaten. Klockan 15 är det en tradition på jul att vi kollar på kalle anka men jag tycker det är synd att dom har tagit bort vissa delar som jag tyckte om mycket. Efter det åt vi bara godis och spelade lite spel.

Till nyår. Vi va med mamma och hennes kompis och åt god matt och kollade på fyrverkerier. Jag har haft ett bra 2015 och hoppas att 2016 blir lika bra eller bättre.


Likes

Comments