Mycket sen sist

Nu kan vi snacka om att det hänt mycket! vi har börjat bygga en altan, diesel tränar för fullt i hundgården, jag har skaffat extra jobb, Uppskjutning för jägarexamen snart och min bullet journal går väldigt bra.

Vi börjar med hur mitt liv varit i övrigt, det är bra, jag lever, jobbar på och mår förvånansvärt bra! med det menar jag att ändå med tanke på hur mycket jag har att göra i mitt liv för tillfället så känner jag mig inte stressad utan har väldigt bra koll på det mesta och känner mig pigg.

När det kommer till altanen.. Vi bygger ett soldäck, ett soldäck med trappor på sidorna så man kan gå ner på gräsmattan. och när jag säger vi så menar jag till större del ted, ted bygger vårt soldäck. det kommer bli jätte fint nu när det blir klart och hoppas det blir precis som jag vill ;)

Diesel är ganska jobbig just nu, jag försöker träna in honom i hundgården, vilket går sådär.. tydligen är han inte tyst om vi båda far hemifrån och lämnar honom... och När det kommer till mitt extra jobb så är jag nu som extra på okq8, mestadels kvällar och kanske nån helg nån gång, inte gjort så många pass men det värkar flyta på och jag hoppas på fler.

jag har uppskjutning på lördag.. heeelt sjukt! jag har 1 träning kvar imorn kväll och sen gäller det, är jätte nervös men tycker själv det går ganska bar, alla grenar utom älgen såklart 80m banan och jag är inte vänner... än. förhoppningsvis så blir vi det imorn kväll.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

ebbaanderssonsyt@gmail.com - @ebbaander