Att omgivna sig med kärlek e det bästa man kan göra

Denna vecka har varit, lite jobbig kan man säga. förra helgen gick en kompis till mig bort och allt som jag skulle få gjort den här veckan har antigen blivit svårt eller inte gjort alls.

till att börja med vill jag förklara att inlägget som kom upp i söndags var ett förplanerat inlägg, hade jag tänk bättre hade jag ändrat det. jag lyssnade mycket på dom låtarna i lördags men inte för att jag mådde bra och var glad.

i sånna här situationer så vill jag även berätta för andra som detta händer runt om kring. om du e nyfikna och vill veta mer, snälla fråga ödmjukt, du vet inte vem som sörjer och inte, eller vem som vet vad, jag haft många jobbiga dagar för alla vill veta vem på ok som gått bort eller vill veta hur de gick till... Jag vill inte prata om det med dig. du som inte vet kanske inte vet av en orsak

i veckan har jag iallafall umgås mycket med vänner och fokuserat på att omgivna mig av bra människor, vi har äte middag ilag, kollat på film och åkt bil.

Till dig Matilda:
tack för att jag fick lära känna dig, hoppas du har det bra där du e nu och att du fått din frid och tittar ner på oss virrhönor på ok, att du lyssnar baby shark på repeat och myser med katter, tack för att du va du vila i frid ♡

Gillar

Kommentarer

ebbaanderssonsyt@gmail.com - @ebbaander