Är det fel att skriva vad man gjorde i helgen på en onsdag?

Gokväll mina kära och trogna läsare jag sitter just nu i min bil påväg till min mor som idag fyller år idag, woohoo till mamsen!!! Idag är det inte bara mammas födelsedag utan även en dag då jag hade tänkt att städa men inte gör de. Fantastiskt #ångest.

Helgen började ganska lugnt med en sovmorgon på lördagen och en fika hos gabbe, dock höll inte det länge då jag fick kort därefter hjälpa felicia att flytta lite grejer då hon nu flyttar till ett eget litet hus. kvällen fortsatte med lite skitsnack och några varv runt byn. väldigt mysigt, det var länge sen..

Om vi faktiskt ska börja prata om det viktiga som på bilderna så är det så att min näst älsta syster Lina döpte min systerson i helgen, Elias är min systers första barn och jag kan tänka mig att hon stressat över det här i minst 2 veckor. Det var iallafall ett Jättefint dop med 2 fina psalmer och en av linas vänner som sjöng "vart du än går" En perfekt låt på et dop om du frågar mig.

Om ni undrar "-Ebba vafan har du på dig" eller "-gu vad fin du är vad är det?" Jo det ska jag tala om! jag har på mig min litsdräkt som min farfars mamma sydde till sig när hon var i livet. Jag har allting rätt förutom att jag har på mig fel sjal då den på litsdräkten egentligen är vinröd, och jag diggar inte riktigt skorna som hör till så brukar köra med ballerina skor.

lyssna gärna på låten medans du skrollar igenom resten av mina blogginlägg om du missat något, mvh

Gillar

Kommentarer

ebbaanderssonsyt@gmail.com - @ebbaander