Vad vill ni läsa om?

Hej gullisar, hoppas ni har en fin dag so far! Ville flika in ett inlägg och fråga vad just ni vill läsa om jag har lite idétorka just nu. Ni vet, händer inte överdrivet mycket i mitt liv just nu. Allting kretsar verkligen kring att sova, städa, jobba och äta. Så finns inte så mycket att grotta ner sig i haha.

Så om det är något som önskas är det bara att skriva det här under. Älskar ju att skriva om tips, inredning, makeup, mående. En salig blandning helt enkelt. Men nu är det tomt i hjärnkontoret. Så ge mig tips snälla söta!

Här är förresten en bild från i fredags. Var så himla taggad på att åka till jobbet då. Japp tro det eller ej, trivs väldigt bra på min nya arbetsplats! Vi hade casual friday så startade dagen med att locka håret, sminka mig och välja outfit. Passade på att fota lite bilder inför Black Friday kampanjer också!

DOCK gick denna morgon snabbt utför efter hiss bilden. MIN bildörr hade frusit. Låset vägrade att låsa upp sig. blev så förbannad och vickade till förbannelse på nyckeln tills den nästan gick av haha. Men kom i tid trots allt haha.

Hur fantastiskt är inte detta väder! Blir verkligen pirrig i hela kroppen. Invigde min nya kjol som jag fick av mamma i fredags. Det är en stickad kjol i grått som är så himla varm och gosig. Detta är verkligen motsvarigheten till ett par mysbyxor. Skulle verkligen kunna leva i detta om det inte vore för att jag ser gravid ut haha.

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vill verkligen läsa om allt möjligt, en blandning liksom! Vardag, smink och mode osv. Kan själv få sån idetorka ibland vilket är så jobbigt! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Det suger verkligen, tycker själv att du har en perfekt blandning hos dig! kram❤️nouw.com/ebbaalexandraa
MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
Åh fint skal 🙂 och fina kläder nouw.com/mitttuffaliv
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Tack så jättemycket! 😃nouw.com/ebbaalexandraa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw