Uppdaterad hudvårdsrutin

Samarbete med Lyko 

Jag har i samarbete med Lyko beställt hem lite nya produkter från The Ordinary som jag testar ut. Har tidigare använt deras "blodmask" som är otroligt effektiv måste jag säga. Är därför jättetaggad på denna kombination. Har använt produkterna i några dagar nu och är väldigt nöjd. Man blir ju alltid så taggad på att ta hand om huden när man får nya produkter haha.

Steg 1: Jag börjar varje morgon med att tvätta ansiktet med Super Citrus cleanser 1-2 gånger. Använder min Idun Glow vilket är den bästa produkt jag äger helt ärligt. Masserar runt rengöringen med vatten i kanske tre minuter. Sen sköljer jag ansiktet med vatten!

Steg 2: Efter använder jag mitt nya serum från TO detta är deras Niacinamide & Zinc serum. Sticker härligt skönt i huden efter användning av denna. Vilket är ca det skönaste som finns hehe. Tar två droppar på vardera kind, panna och sen på hakan. Sen masserar jag in de.

Steg 3: Sen använder jag min nya lotion också från OT och masserar in i ansiktet. Tar verkligen min tid och jobbar in produkten noggrant.

Jag tänker att jag ska ge er en riktig uppdatering när jag känt av produkterna lite mer. Har ju tagit produkter anpassade för min acne.

Uppdatering på acnen: Jag slutade faktiskt med min acnemedicin för några veckor sedan. Egentligen av en slump, men känner att det kanske ändå var bra. Min acne har absolut inte försvunnit. Kanske lugnat ner sig lite men jag känner mig fortfarande fruktansvärt ful och obekväm utan smink. Men det värsta måste nog vara att finnarna nu ofta lägger sig under huden, de är stora som ärtor och det gör så jäkla ont. Vet själv med mig dessa produkter inte kommer göra under för finnarna under huden. För det måste man mota bort inne från. Men jag hoppas att dessa produkter fräschar till huden och boostar!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,
Älskar The ordinary!!
Använder också det serumet - så bra!
nouw.com/nellielillskog
Stephanidenise
Stephanidenise,
The ordinarys produkter är så bra och prisvärda.
Tycker också det känns som bäst när det sticker lite, det får en att tro att det verkligen är extra effektivt, haha.
nouw.com/stephanidenise
Carolina,
Vi ska verkligen ta hand om vår hud! Härligt samarbete med lyko och alltid trevligt att få hem nya produkter att testa 😃
knaset.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Ser verkligen fram emot uppdateringen sen =) Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
stinahaglundh
stinahaglundh,
Kul med nya produkter, är själv ett hudvårds-freak så förstår glädjen haha! Kan även tipsa om denna https://www.lyko.se/emma-s/emma-s.-treatment-niacinamide-formula-60-ml för att få kontroll över blemmor och finnar, den innehåller niacinamide (vilket hörs på namnet hehe) och även hyaluronsyra & salicylsyra (en typ av BHA-syra). Produkten är ju dock i en dyrare prisklass än TO och jag kan ju inte lova att den kommer göra lika mycket underverk på din hud som den har gjort för min - men jag ÄLSKAR den! Min nya ride to die-produkt helt klart. Hoppas du får en riktigt fin fredagskväll, kramis!
nouw.com/stinahaglundh