STYLA ETT PAR KLACKAR

Innehåller affiliate-länkar

Jag har haft vissa svårigheter att styla dessa godingar jag fick med mig hem från jobbet förra helgen. De är fantastiskt snygga och väldigt bekväma att gå i - dock nästan omöjliga att styla? Ett par högglansiga klackar med högre skaft. Tror dessa är förra årets klacka från Roots om jag inte missminner mig helt fel. Har ju en favoritoutfit med dessa godingar, visar de sen. Men tänkte dela med mig av några style tips till dessa!

First upp är denna goding. Något jag verkligen önskar att jag hade kunnat bära upp - en öppen snygg blazer, spets bh och ett par snygga kostymbyxor. Hur elegant och snyggt? Älskar verkligen blandningen med ett par simpla vida kostymbyxor tillsammans med ett par klackar med grövre klack så himla snyggt. Outfiten är ganska simpel i sig själv, vilket var själva tanken med outfiten också. Matchas med simpla accessoarer som dessa gudliga örhängen och en scrunchie .

Denna är en lite tuffare outfit till hösten. Här har vi en stickad kjol med ribbat mönster (pratat om denna tidigare i höst) tycker att den är så himla fin! Tänker att man matchar denna outfit med enbart svarta detaljer för att få fram den tuffa känslan. plus en stram tofs i nacken- Ser ni framför er hur snyggt? Tänker att nu när det är kallt kan man köra ett par svarta tights och en skinnjacka för att göra höst-looken komplett!

Nummer tre är en mer casual look, som enligt mig passar till alla tillfällen. Tycker det är jättesnyggt att ha ett par raka jeans, gärna blåa, och matcha återigen med svarta detaljer. Tycker det gör sig otroligt snyggt med dessa skor. En siden blus, piffar upp det hela något och gör det till en mer uppklädd look. Guldiga örhängen av något slag kommer göra det hela lyxigare och är pricken över i:et!!

Återigen en lite simplare outfit till vardags med denna typ av klack. Som sagt det har varit lite jobbigt att matcha dessa till vardags och jobbet. Men här har vi ju en perfekt outfit. Ett par svarta colette jeans i vitt, de är som sagt lite kortare i modellen så tänk er med ett par tunna tights eller stumpor under klackarna. Tänker mig antingen en tjock kortare stickad tröja, helst i svart eller grått för att göra looken komplett. Men hade nog varit så snyggt med en vanlig bomullströja också! Återigen gör sig guldiga tjockare örhängen perfekt till dessa skor!!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Men vad glad jag blir tack!nouw.com/ebbaalexandraa
nellielillskog
nellielillskog,
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw