Saknar att göra fransar... VECKANS

Veckans frågor!

Veckans jobbigaste

Är lite orolig över mitt blodtryck. Vet inte hur orolig jag behöver vara egentligen, har väldigt högt blodtryck som jag skrev i förra veckan. Mitt EKG ligger som tur är bra så tror inte det har med att något är fel som tur är. Har nog med min medicin att göra. Skulle få återkoppling under veckan av min läkare.

Veckan klantigaste

Avbokade min läkartid hos hud? Så jäkla dumt och icke genomtänkt. Kommer ju inte få en tid där närmaste århundradet iallafall så mycket vet jag. Får väl bita ihop, ta hand om huden och äta bra ett tag? Vill ni ha någon sort uppdatering kring huden? Kommentera!

Veckans låt

Another Place - Bastille

Veckans saknar

Saknar faktiskt att göra fransar, var så länge sedan nu. Får ofta frågan om jag saknar det. Såklart jag gör det!! Hade varit konstigt om jag inte saknar det. Är mer eller mindre konstant rädd för att bli dålig på fransar, tappa kompetensen och kunder. Känner typ att jag inte kan göra allt för kunderna längre och orkar inte hålla uppe drivet för företaget heller... Så tråkigt.

Veckans köp

Gjorde ett kap inne på Kicks. Har tidigare testat budget märket - Budgie. Köpte ett nytt torrschampo därifrån i lördags och är verkligen nöjd! Torrschampo har behovs ett bra tag och att det dessutom var 20% rabatt på alla torrschampon från deras märke var ju inte helt fel det heller!!

Veckans mysigaste

Att det det äntligen har börjat snöa! Det är så himla fantastiskt och mysigt. Sitter i skrivande stund och kollar på flingorna som faller ner över i Västerås.

Veckans foto

Nja veckans och veckans men dessa blev jag rätt nöjd med! Fotade dessa i helgen i samband med att jag fotade lite samarbeten.

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
idagrundelius
idagrundelius,
Vad tråkigt med huden, hoppa du får en ny tid relativt snart!! Tycker också det är lite mysfaktor med snö- så länge den håller sig kall & vit och inte blir slask🥰nouw.com/idagrundelius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw