Review | No Yellow

Nu har jag äntligen testat mitt nya schampo och jag tänkte köra på en liten review. Det kommer ifrån Fanola och heter No Yellow. Det är ju som sagt detta schampot som används i alla instagram klipp där frisörer gör ett gult hår till silver med bara ett silver schampo. Det bestämde jag mig för att köpa med mig hem när vi fått in det på salongen. Så då kör vi på en liten review!

Hur använder du det?

Jag brukar oftast ta i detta det första jag gör när jag kliver in i duschen. Så jag blöter upp håret och har i detta precis som vanligt schampo men har det även i längderna. Sedan låter jag det sitta medan jag tvättar bort sminket osv. Sedan beror det ju helt och hållet på hur ditt hår är från början såklart. Men jag hade i denna i ungefär 3 minuter och mitt hår blev kyligt och drog mycket mot lila. Så jag hade det i lite för länge då jag är ovan med detta. Sedan tvättar jag ut det och har i balsam i längderna, vilket jag tycker fungerar bra!

Fungerar det?

Ja! Det fungerar på mitt hår iallafall! Som jag skrev hade jag i schampot i håret i ca 3 minuter och kunde direkt se resultat. När jag sköljde ur det så kunde jag se lila slingor i håret samt att det var kyligare. Så jag kunde inte riktigt hantera det eftersom jag hade i det för länge haha. Men som sagt jag tycker verkligen det fungerar. Rekommenderar att ni använder handskar när ni använder detta eftersom det fäster jättelätt på händerna! Men som sagt håll koll på hur länge ni låter den sitta i, för det slår lätt över! Men ett + är att jag inte tycker att håret blir lika torrt och slitet utav detta silverschampo vilket är toppen!

Rekommenderar du detta?

Det gör jag verkligen. Dessvärre kan jag ju inte garantera att ni får lika resultat som mig eftersom det varierar beroende på håret! Men på mig fungerar det bra och jag är supernöjd med detta silverschampot! Första gången jag använde detta så hade jag svårt att hantera det. Mina tidigare silverschampon har jag behövt ha i ca 10 minuter innan jag får ett resultat. Men detta behövdes endast 3 minuter för att det skulle slå över. Men om ni har ett blont hår och vill få bort gula (varma) pigment från det så rekommenderar jag er att åtminstone testa detta silverschampo!

På bilderna här över har jag inte använt silverschampot på tre tvättar!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

simonefrithiof
simonefrithiof,
Vart kan man köpa detta silvershampoo? 😃 nouw.com/simonefrithiof
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
harmonis, nordicfeel och baresso har jag hittat på! 😃nouw.com/ebbaalexandraa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw