Prova nya produkter | Samarbete

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med boostified & mon|sun

I samarbete med MON SUN och boostified har jag fått hem och prova dessa godingar. Älskar att prova nya produkter så detta ska bli så otroligt roligt att prova ut! De kommer då ifrån MON|SUN och är hudvårdsprodukter. Jag fick hem två skrubbar, en mildare, en som är grövre, en duschtvål med kol i och även ett lotion till kroppen. Jag kommer prova ut dessa under några veckor och sedan återkomma med vad jag tycker!

Produkterna är producerade i Sverige och är 100% vegansk vilket jag tycker är jätteviktigt!

Sundown Booster

Jag har provat tre produkter hittills och det är dels detta body treatment. Det heter Sundown booster. Det är en bodylotion som är otroligt återfuktande och lämnar huden så mjuk och len. Den doftar helt fantastiskt och är lätt i konsistensen vilket gör att den åker in i huden snabbt - vilket betyder inget klibb!

Huden blir så mjuk och len efter den och den ska även förbättrar elasticiteten. Plus att den luktar otroligt gott!! Kroppsmasken ska sitta på under natten och återfuktar på djupet. HÄR hittar ni den!

Morning Dew Detox

Här näst har vi denna grymma duschgel som jag verkligen rekommenderar. Det är deras Moning Dew Detox shower gel. Har inte känt mig så ren efter en dusch sedan jag tvättade med descutan innan OP. Då förstår ni hur bra denna produkt är! Inte nog med det så är den SVART tänk er instagram maskerna som alla har, fast en duschkräm. Så coolt! Den innehåller aktivt bambukol, där av färger, antioxidanter från alger och även probiotika som påskyndar cellförnyelsen. Ändå så lämnas huden återfuktad och känns uppfräschad och ren!

HÄR hittar ni denna produkt!

Jag återkommer så snart jag testat de andra två produkterna också!

Pst... Just nu har Kicks.se kampanj på alla produkter från MON|SUN och ni får 20% rabatt på hela sortimentet klicka HÄR för att komma till KICKS hemsida. Kampanjen gäller framtill 19/2 så skynda fynda!!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men åh så roligt med samarbete! Kram
nouw.com/linndossing
ByAlma
ByAlma,
Måste testa <3
nouw.com/byalma
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men vilket fantastiskt samarbete =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Aschmandas
Aschmandas,
Dem ser riktigt nice ut 😍😍
nouw.com/aschmandas
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilket fint inlägg och va roligt med samarbete,kram
nouw.com/juliavnmelin