Presentation av mig

Eftersom uppdateringen under april har varit katastrofal så tänkte jag starta upp en ny bloggperiod. Vi får se hur bra det går denna gång haha men ska försöka igen. Blogg har varit en så stor del i mitt liv under flera flera år så känns supertomt och tråkigt när jag inte har något att uppdatera er med.. SÅ vi kör på en mini presentation nu när jag startar om på nytt.

Hej på er!

Mitt namn är Ebba och jag är en 20-årig tjej som älskar allt som har med skrivande och skönhet att göra. Jag bor i Sala tillsammans med min familj och jobbar som frisör och fransstylist i Västerås. Jag har bloggat sedan jag var runt 10 och startade upp bloggen med inspiration från min mamma. Blogg & skrivande har varit en stor del av mitt sedan barnsben och är verkligen det roligaste jag vet. Att dela med sig av vardag, fina bilder och tips är det roligaste jag vet och är det ni kommer få läsa mycket om här!

Redan från start visste jag att jag vill försöka göra skillnad med min blogg. Inget stort, men bara finnas där som stöd och hjälp för de som behöver. För det är det som jag alltid har brunnit för. När jag 2017 blev medveten av min psykiska ohälsa visste jag att det var något som jag ville dela med mig av till ER. Vilket jag fått mycket kritik och bakslag för genom åren. Men det blev min räddning att skriva av mig om hur jag blivit bemött på tidigare arbetsplatser, hur mina lärare har kränkt mig och hur JAG orkar ta mig genom alla dippar. Mina psykiska problem är ingenting jag skäms för, absolut inte, utan är något som jag har kunnat tagit emot med öppna armar och aldrig gömt för någon. Nu har jag accepterat att det här är jag och att ingenting kommer någonsin kunna ändra på hur jag är som person eller hur jag mår.

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Håller med dig så mycket om psykisk ohälsa! Har själv lidit av det sen 2012, viktigt att prata om! Kram
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Vilket bra inlägg, roligt att få veta mer om dig. Psykisk ohälsa är inte att leka med. Bra att du tar upp och pratar om det 🌸
nouw.com/artibus