Pinterest recipes

Här kommer en salig blandning av maträtter jag är sugen på just nu! Alla kommer från min mat anslagstavla på Pinterest som ni hittar här. Ni borde kunna klicka på bilderna för att komma direkt till receptet...

Dumplings. Jag åt dumplings första gången för någon månad sedan och det är verkligen så gott. Älskar ju salt mat, och till dessa gjorde A en buljong (tror jag?) som vi la dumplingsen i och det var så jäkla gott. En perfekt kombination och sött, salt och starkt. Vi har även ätit med olika dipsåser och jag älskar de!

Yakiniku

Yakiniku, vet inte exakt vad de är om jag ska vara ärlig. Men det ser jäkligt gott ut. Älskar det mesta som har salladslök, soja och sesamfrön. My type of food så att säga.

Wrap

Wraps av olika slag, ser sånna här överallt på tiktok och blir lika sugen varje gång. Hur de bara slänger ihop en wrap helt random. Är sjukt sugen på quorn wraps och kyckling wraps just nu... Ska försöka få med det på nästa veckas matlista.

Nektarinsallad. Har även velat göra en sån här sallad hela sommaren. Ser ju så himla gott och fräscht ut. En sommar sallad med nektarin, lufttorkad skinka, tomat och fetaost. Men snälla, det låter så gott..

Kram Ebba

Gillar