Mitt första julklappstips!

Innehåller affiliate-länkar

Samarbete med Browgame

Oj va svårt det är ibland att komma på vad man ska skriva haha. Efter några svajiga försök till inlägg, har jag istället raderat varenda en. Supertråkigt. Men idag blir det ett inlägg om min favoritpincett iallafall. Så himla kreativt. Men tänker att detta är ett bra julklappstips - för detta är en av de bättre pincetter jag testat! Scrolla ner för lite tips och en rabattkod!

Varför är denna pincett the best då? jo men jag har alltid problem med mina sjukligt grova hårstrån. Det är verkligen ingen pincett som orkar dra hela strået+roten utan kapar den på mitten. Så himla drygt, det gör ju verkligen brynplockning tusen gånger mer smärtsamt och tar fruktansvärt lång tid.

Den här pincetten är utformad av bra framställt stål som dessutom är Svenskt tillverkat. Men framförallt är den tillräckligt vass för att plocka HELA brynet och inte snäppa av det på mitten. Vilket jag tycker är väldigt skönt. Så smidigt och enkelt att få tag på stråna och den kan även greppa tag de tunnaste stråna!

Pincett HÄR / Kit HÄR / Spegel HÄR

Spegel HÄR / Borste HÄR

Rabattkoden till er denna härliga november dag är BGChristmas som ger er 15% rabatt på ert köpt hos Brow Game Cosmetics. Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdag nu hörni och ta hand om er!!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

Stephanidenise
Stephanidenise,
Bra julklappstips 😊 har hört mycket bra om just den pincetten 😃nouw.com/stephanidenise
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Tack va kul! Ja den är verkligen jätebra! 😃nouw.com/ebbaalexandraa
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh detta är verkligen kanonbra tips du ger vännen! <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Vad kul att du tyckerdet, tack! <3<3 kramisnouw.com/ebbaalexandraa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw