Mina favoritbyxor!

Innehåller affiliate-länkar

1. / 2.

Jag har alltid haft så svårt att hitta byxor och det har verkligen ett ångestmoment för mig. Jag har ganska oproponerlig. Breda höfter och rumpa, bredare lår och korta ben. Så ja det är rätt svårt att hitta byxor som sitter perfekt. Behöver alltid köpa lite för tighta byxor i midjan för att de ska sitta perfekt i benen. Vilket jag avskyr.

1. Men har nu lyckats hitta några guldklimpar som jag kan använda utan att kvävas och känna mig ful. B.la är det H&M paperbag byxor. De är superbekväma, bra till priset och sitter så snyggt! Behöver alltid köpa dessa i ganska stor storlek för att de ska sitta bra. Men eftersom de är lite kortare i benen så behöver man inte oroa sig för att de ska bli för långa. Tror jag kör de i 44 och de sitter så jäkla bra! Men sen är H&Ms storlekar ett projekt i sig haha.

2. Nummer två är dessa jeans från Zara. Blev positivt överraskad när jag testade dessa byxor och det faktiskt passade. De sitter verkligen som en smäck. Har endast testat denna modell, vilket är deras halv högmidjade byxor som är lite croppade vid benen. Garanterat de skönaste jeansen jag har testat! Dessutom töjs de inte ut efter två användningar heller.

Dessa skinnbyxor ifrån Vero Moda de är verkligen så bra! Och har letat i typ ett års tid för att hitta de perfekta skinnbyxorna. Och äntligen har jag hittat ett par som faktiskt sitter snyggt och är sköna. Så jag är väldigt nöjd haha..

Med dessa byxor så kan du välja dels vilken storlek du vill ha men också vilken längd. Vilket någon som är så oproponerlig som mig verkligen behöver haha. Tror jag att jag har L i storlek och sedan 30 i längden på benen. Så det är så himla smidigt, då kan man verkligen få de att sitta perfekt överallt!! De är väldigt stretchiga i materialet och är inte alls stela och jobbiga. Plus att de är coated vilket ger de en lagom touch av skinn materialet! Byxorna hittar ni HÄR

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Dom där första gråa var ju verkligen underbara!!!❤️nouw.com/artibus
matildardn
matildardn,
Sjukt bra tips ju! Alla var så fina!nouw.com/matildardn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw