Min deppig helg

Hej sötisar, tack för den fina responsen på mina senaste inlägg. Lovar att svara på era kommentarer inom kort! Jag kom nyss hem från jobbet och ska till att laga mat nu - får se om jag kör på multitasking och gör middag både till idag och sen en till senare i veckan.. Men bjussar på lite bilder från helgen så länge. Häng med!

Jag fotade ju nudå ca ingenting under helgen.Iallafall ingenting värt att lägga upp här. Spenderade hela min lördag i ryggläge på soffan hemma hos mamma och pappa. Unnade mig en ny tidning och låg på soffan och läste hela eftermiddagen. Sedan åt jag hemmagjord pizza, gosade med hunden och sen åkte jag hem.

På söndagen mådde jag iallafall bättre, tack gode gud säger jag bara. I skrivande stund är väll inte måendet på topp. Känner fortfarande av illamåendet vilket är så jäkla drygt. Men hur som helst! Kände mig verkligen som en hemmafru i söndags hehe, gick upp tidigt och bakade scones till frukost och slängde ihop pepparkaks-brownies som blev så goda! Eventuellt lite torra, ska nog ha de inne kortare nästa gång. Men ett perfekt ihop kok om man har tidsbrist. Vill ni ha recept?

På lördagen satt jag mig även ner och pysslade en massa. Beställde hem material för julpyssel i förra veckan och har varit övertaggad på att köra igång med pysslet. Var ensam hemma hela kvällen då Albin var ute med sin släkt. Så satt mig framför en film, med katten och chips och vek en jäkla massa pappers stjärnor. Var riktigt roligt faktiskt.

Här har ni resultatet på mina vikta julstjärnor! Behövs några till för att göra klart min dekoration som ska upp i ena hörnet av vardagsrummet. Valde att göra dessa i olika storlekar, lite varierande former och olika färger. Är väldigt nöjd med resultatet hittills. Använde mig av hårdare papper samt att det blåa pappret är inslagningspapper. Hur fint, det är små guldiga elefanter!!

Ställde in min jobbdag i söndags pga mitt mående och stannade hemma istället. Hjälpte dock mamma att sammanställa skatt och moms till företaget och betala in det. Sen åkte jag och Albin och handlade lite inför veckan. Vi åt pulled chicken tacos till middag och sen kollade vi på film resten av kvällen!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Så fina stjärnor🌟 nouw.com/szemlerinterior
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Inredningsfix
Inredningsfix,
Vilken härlig och fin blogg du har! fina inspirerande bilder, kul o följa🥰nouw.com/inredningsfix
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Åh vad glad jag blir tusen tack!nouw.com/ebbaalexandraa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw