Julklappstips HENNE!

Innehåller affiliate-länkar

Var väll dags för ett av dessa inlägg igen! Minns att jag alltid gjorde väl utformade julklappstips för något år sedan. Vilket var så himla roligt! Jag har slängt ihop ett litet inlägg med julklappstips att köpa till henne. Dvs, mamma, syster, flickvän eller bästa kompisen. Klapparna är lagda i olika prisklasser, så fortsätt läsa för julklappstips!

Över 1000:-

Här har vi lite dyrare julklappar, fortfarande i väldigt varierande prisklasser. Men detta är de lita dyrare sakerna. Vi har ju bland annat en fantastisk parfym från Byredo, den klassiska Acne mössan, lite dyrare koppar till morgonkaffet och även ett par så snygga solglasögon.Och jaa det kan hända att detta står med på min önskelista också! Vill man slå på ännu större så hade iallafall jag blivit överlycklig över detta mys-set i kashmir ifrån Soft Goat.

Runt 500-lappen

Finns ju massa fina produkter till bra priser om man har svårt att få ekonomin att gå runt under julen t.ex. Jag tänker alltid att det är tanken som räknas. Såklart! La i detta kollage i några av mina absoluta favoriter. Många som ni hittar hemma hos mig.

Linnevattnet från Washologi är helt fantastiskt kan jag lova. Ett annat hett tips att ge bort är inredningsboken. Det är riktigt roligt att bläddra genom och få lite kött på benen gällande inredning. Sen är det alltid roligt att få inredningsdetaljer, nya bestick för det är skittråkigt att köpa själv haha och parfym!

Under 200:-

Sist ut har vi julklappar under 200:- som jag skrev går det att fynda väldigt mycket fina produkter till en billigare peng. Här har vi ju bland annat en av mina favoritpaletter som jag pratade om HÄR ni får en jättefin palett för ynka 79:-. Perfekt att ge bort i julklapp, finns dessutom i många andra nyanser också! Finns mycket smått gott att få, kanonbra hudvård från The Ordinary, sminkborstar. Finns jättefina Edblad smycket till kanon priser också!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Älskar att du kategoriserat det efter priser! Detta uppskattas då jag inte lyckats klura ut vad mamma ska få än!nouw.com/celinelundqvists
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Vad roligt att du gillade det hihi! nouw.com/ebbaalexandraa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw