IDEAL X BLACK WEEK

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget är i samarbete med Ideal of Sweden

Repost

Hjärtan

Ni kan ju inte ha missat att denna vecka drar Black week igång. Jag har teamat upp med Ideal of Sweden och ska dela med mig av deras super deal nu. För er som missat så går de all in på årets Black Week försäljning och kör 50% rabatt på hela köpet erbjudandet gäller fram till 2/12

Som att detta erbjudandet inte var nog fantastiskt, så får man ytterligare 20% rabatt om man beställer för över 500:- Så himla bra deal!

50% rabatt på allt + 20% extra vid på ordrar över 500:-

I samband med detta har jag fått hem en duo av deras populäraste mönster, vilket är detta superfina jade färgade skal med mammor mönster. Minns att när detta skal kom och jag råkade klicka hem till helt fel telefon. Blev jättebesviken haha så det var så bra att jag fick hem det igen! Nu till rätt modell också.

Modellen heter GOLD JADE MARBLE. Fick även hem en portabel laddare vilket jag är så taggad på att använda. Har velat ha en sån laddare så länge så blev jättelycklig när jag fick hem en till denna kampanj. Sen är det ju riktigt lyxigt att matcha produkter med varandra.

Här är den lilla godingen. Tycker att den är så himla fin. Färgkombinationen är verkligen fantastisk! Det är alltså en platta som man lägger ner telefonen på så att den laddar. Så jäkla smidigt! Dessutom fungerar den tillsammans med skalet på också, vilket jag tycker är viktigt. Blir så krångligt om man behöver slita av skalet vid varje laddning. Qi Charger

Denna är ju som sagt nersatt med 50% rabatt just nu, värsta kapet! De säljer ju inte bara superfina mobilskal utan också tillbehör i form av laddare, armband, väskor och dylikt. Slänger in mina favoriter här under!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
funkar den runda ladaren nouw.com/mitttuffaliv
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Ja det gör den absolut!nouw.com/ebbaalexandraa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw