FRÅGOR OCH SVAR

Hur gammal är du?

Jag är 20 år

Hur gammal känner du dig?

Känner mig typ som minst 25 iallafall. Har alltid varit mogen för mig ålder och blivit kallad lillgammal. And I'm fine with that. Det är nog därför jag känner mig dragen till att skaffa familj osv tidigt i livet för har aldrig varit tonåring eller ungdom. Blev liksom vuxen på en gång.

Var bor du?

Bor i Sala.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Föredrar absolut hösten och vintern mest! Var alltid en vår-människa förut eftersom jag fyller år då. Men nu är det alltid så jäkla varmt och jag tycker inte alls om värme haha. Tycker mycket mer om vintern och den krispiga kylan.

Är du beroende av någonting?

Allt som har med godis och fika att göra. Det är min största last i livet och jag hatar det.

Nämn en sak som man kanske inte vet om dig?

Oj är ju så öppen här redan... Men jag har nog inte berättat att jag har ett medfött fel i mina bröst. Detta är något jag åtgärdade i början av året och är så glad att jag tog det beslutet. Något ni vill höra mer om?

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Jag vill faktiskt vara i Sverige just nu. Tycker att vintern är så fantastiskt här och vill inte missade. Absolut att det hade varit skönt att åka iväg en stund och komma bort från vardagen. Men då hade jag typ hellre valt att ta ledig från jobbet, vara bara hemma och typ mysa runt i myskläder. Julbaka, vara ute i naturen och pyssla hemma. Säger ju att jag är lillgammal haha.

Vad är du på för humör just nu?

Det är ganska plant just nu. Dock går det utför väldigt fort och brusar upp för minsta lilla så det suger.

Vilket är ditt favoritgodis?

Oj föredrar ju hellre typ ranchchips eller gifflar framför allt godis.

Vilken är din favoritaffär?

Jag älskar Boohoo när det kommer till kläder. Tycker de har jättefina och prisvärda kläder. Sen tycker jag om Lager 157 för det har väldigt simpla basic kläder.

Har du blivit sydd någon gång?

Ja, en gång i samband med min operation.

Vill du gifta dig?

Nej jag tror typ inte det? Eller jag tycker om tanken på att någon gång gifta mig, men jag vet inte. Ju äldre jag blir ju mer känner jag att jag inte att jag vill gifta mig.

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw