Embrace yourself och all den där skiten...

Här ser ni en rätt trött tjej med massa ångest. Eller vet inte längre vad känslorna jag känner är för något. Det är en blandning av ångest, hopplöshet och värdelöshet. Det är så många plan som jag själv just nu jobbar på och det är så jäkla tufft. Kastas mellan att känna mig otroligt nöjd med mig själv och att jag minsann inte behöver ändra något. Embrace yourself och all den där skiten. Till att hata allting med mitt utseende. Det är en jättetung känsla att vakna upp med i stort sätt varje dag.

Återigen bloggen uppdateras enbart för att jag ska kunna få ventilera, bearbeta och släppa känslan. Har aldrig känt mig bekväm i mig själv. Har alltid hatat min kropp, sugit in magen för att få vara lika smal som mina kompisar. Men nu senaste månaderna har denna känsla varit extrem. Har känt mig stor och som att jag är för tung för mig själv. Att jag inte längre kan köpa kläder i min vanliga storlek (42) spädde på denna känsla ännu mer. Kan nu mer inte köpa de vanliga storlekarna i butikerna.

Det är mitt konstanta ätande som ställer till det för mig, gång på gång.. Har verkligen ett hetsätning beteende på gång och det skrämmer mig. Tar egentligen emot att skriva detta, vill inte framstå som konstig eller äcklig. Det finns inget i beteendet som är något av dessa sakerna, vill jag tydligt nu understryka. Men det är så jag själv känner mig och upplever mig själv. Jag har liksom inget stopp. Fy för allt det här.

Känner att jag behöver be om ursäkt i varje stycke, jag vet. Men ber kanske mest om ursäkt till min kropp för att jag misshandlat den. Önskar att jag hade den självdisciplin att jag kunde lösa det själv. Men börjar fasiken tro att det är helt omöjligt.

Kram Ebba

  • Om mig

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Ta hand om dig, du är så otroligt vacker, styrke kramar till dig fina<33nouw.com/tildablanksvard
johannawernryds
johannawernryds,
Du är så fin!! <3nouw.com/johannawernryds
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
åh tack fina johanan<3nouw.com/ebbaalexandraa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw