Betydelsen av mina tatueringar

Börjar få en liten mini kollektion av tatueringar på kroppen nu. Tror inte att jag är klar än heller Men tror aldrig jag har pratat kring mina tatueringar och deras betydelse för mig utan mest visat andras tattoos. Men alla tatueringar som jag har, har en speciell mening och en anledning till varför just de sitter på min kropp!

Familje-tatueringarna 

Självklart ville jag ha något symboliserar mina fina föräldrar som alltid ställer upp för mig oavsett vad. Älskar de båda oerhört mycket och kommer nog aldrig kunna tacka de tillräckligt för allt de har gjort för mig. De lyckas alltid leda mig till det ljusa trots att jag vissa dagar går runt i komplett mörker. Är så tacksam och glad att jag fick just er som föräldrar. Mina hjältar

Noras tatuering

Har även en tatuering som symboliserar min lillasyster Nora. Gjorde ett N på insidan av handleden för att alltid bära med mig henne. Min lillasyster är jordens starkaste människa, så mycket starkare och modigare än mig. Vilket hon visar oss alla varje dag. Jag ville tillägna henne en tatuering för att visa hur jäkla stolt och tacksam jag är över henne. Hon slutar aldrig att kämpa och ger aldrig någonsin upp vilket jag verkligen beundrar. Detta gjorde jag i Italien i våras, vilket även symboliserar ett minne därifrån.

Lotusblomman

Samtidigt som jag gjorde mamma & pappa tatueringen gjorde jag även en lotusblomma på benet. Har länge velat ha något fint och meningsfullt på benet men aldrig kommit på vad det skulle vara. Kom in på maskrosblomma, vilket inte alls stämmer in på mig. Därför fick det bli en lotusblomma.

För mig symboliserar denna min styrka. Meningen bakom lotusblommorna och de som dessa står för är att bli återfödd dagligen och övervinna motgångar. Vilket är så jag som det kan bli!! Kände direkt när jag läste det att denna måste jag ha, bara som en påminnelse om min resa.

Still I rise

Detta var min andra tatuering vilket är en väldigt betydelsefull text. Just denna har verkligen visat sig stämt under senaste året. Hade det extremt tufft under hela trean på gymnasiet och mådde väldigt dåligt. Men precis som texten säger, still I rise. Trots alla motgångar jag haft så har jag alltid slagit tillbaka, rest mig igen och fortsatt. Det spelade liksom ingen roll vad den än handlade om. Jag har alltid fortsatt rest mig och fortsatt kämpa.

Little heart tattoo

Denna goding var min första tatuering. Sedan jag var runt 10 har jag velat ha ett hjärta på handleden. Ritat ut exakt placering och utseende med en bläckpenna så länge jag kan minnas sedan dess. Mamma tatuerade sedan in exakt likadan tatuering som jag alltid velat ha på handleden. Så när jag fyllde 17 fick jag göra min första tatuering. Samtidigt gjorde pappa ett likadant hjärta så detta är nu mera en familje-tatuering!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
kul att läsa😘
nouw.com/elllensvensson
livcarlsson
livcarlsson,
vilka fina tatueringar! kika gärna in min blogg 💘😊
nouw.com/livcarlsson
thetraveldiary
thetraveldiary,
älskar dina tatueringar! gör mig att vilja ha fler haha
nouw.com/thetraveldiary
malinlinneaa
malinlinneaa,
Alla var verkligen så finaaa 💕
nouw.com/malinlinneaa
josefinesideback
josefinesideback,
Åh fina tatueringar du har! Vill också tatuera mig men tar mig aldrig i kragen haha
nouw.com/josefinesideback
Pauline,
åh så fina!! jag funderar på att skriva min sons namn över armbågen så där 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se