ADVENTSKALENDER - FÖRSTA ADVENT

Godingar! Jag har satt ihop och förberett en Adventskalender till er nu under december! Är så taggad på att dela med mig av dessa tävlingar under december. Har dragit ihop tävlingar med olika företag en gång i veckan hela december. Ja alltså en adventskalender haha. Är så tacksam och glad för all kärlek jag fått från er under senaste året så kändes givet att ge tillbaka till er nu i december. Hoppas ni får en fortsatt bra första advent!

FÖRSTA ADVENT: Första advent är i samarbete med Poster Store och ni har möjlighet att vinna ett presentkort till värde av 500:- att köpa posters och dylikt. Så jäkla bra nu inför jul. Att antingen unna sig själv eller köpa i julklapp till någon man tycker om!

Tävlingen kommer att utgå från Min instagram en ni kan självklart även delta i detta inlägg om ni vill det. Men reglerna är att följa både mig och Poster Store på instagram, tagga tre kompisar och gilla inlägget! Tävlingen kommer att avslutas den 8/12 och vinnaren utses på min instagram. Lycka till och ha en fortsatt trevlig första advent!

Kram Ebba

Gillar

Kommentarer

linnjohans
linnjohans,
Men vad kul ❤😍nouw.com/linnjohans
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Vad roligt att du tycker det!<3nouw.com/ebbaalexandraa
tildablanksvard
tildablanksvard,
Vilken rolig tävling!<3nouw.com/tildablanksvard
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Youtube
  • Nouw