Idag gjorde jag det igen! sjöng för hela min skola, men såklart så gick det skit den här gången. Blir så jävla förbannad på mig själv! Jag och mina kompisar Cissi och Jakot sjöng last christmas, (irriterande men klassiker) Och ja det gick bra när vi tränade och så men på uppvisningen... det vara ju rena rama fiaskot. Cissi och Jakot satte sina delar bra! Men sen när jag ska börja sjunga då får jag panik... typiskt mig dock...

Innan hade Jakot varit så nervös men jag hade liksom ähh jag har gjort det här förut... det blir bra... Men nej. För sen när det blev min tur på solot så kändes det som om jag skulle svimma så jag tog tag i pianot bredvid mig som nån trygghets grej. Jag fick verkligen kämpa för att jag ens skulle kunna få ut några ord... Jag skakade så sjukt mycket, så jag lät ju också ''skakig''. I slutet av låten så började jag och Jakot skratta för vi båda var så sjukt nervösa och kände oss så misslyckade att det var något sätt att få ut våra känslor eller något. För det var verkligen gråt skratt för hon grät medans vi skrattade. Det värsta var att jag skämdes så mycket. Om man kollar på en video så ser man hur jag ser ut som en hund som tuggat sönder en stol seriöst jag skäms bara att se mig själv när jag skäms... Sen var det ju inte heller så kul eftersom jag hade en till låt att sjunga precis efter och då var jag ju jätte osäker och sjukt nervös efter vårt misslyckande.

Visst vissa kommer tycka att jag överdriver att aja du sjöng lite skakigt och började skratta och så men jag tyckte det var riktigt jobbigt! på riktigt! Alltså jag vet inte varför jag gav mig in i det där egentligen... Jag är ju blyg, får panik av stora folkmängder och stå ut för såna saker (alltså saker som andra gör, jag gillar att stå ut för ovanliga saker, typ min personlighet och provocera människor lite...) Nejmen let's stå i centrum för hela skolan och sjunga i en kyrka... JUSTE så måste det ha varit!!!! att jag sjöng i en kyrka jag är ju så oreligös som det bara går och kanske typ ibland är lite för negativ och så... Så om det finns nån som typ kallas gud så var det säkert han.

Men nu är det iallafall jullov och jag har som mål att komma vältränad tillbaka till skolan... okej nu låter det som jag ska in i fängelse men nej inte än! jul om 2 dagar! vi ser framåt människor! bara framåt. Förutom om vi Man ska uppträda för då är det okej att stå bakom något så att ingen ser dig 😊


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eftersom det är snart jul tänkte jag skriva om ett inlägg som handlar om jul, vissa kanske inte kommer uppskatta det men aja whatever. Alltså jul är ju kristen och så men Alltså jag tycker ju inte det... Nej men jul har ju utvecklats så pass mycket att det knappt är enligt mig är kristet längre... Jag menar var kom tomten ifrån, jo han var någon gubbe som bar rött och hade skägg och gav presenter till barn, har ingenting med någon religion att göra. Så när jag firar jul så är det inte av en religiös anledning utan att äta massor av mat och ge julklappar till människor jag tycker om! 

Likes

Comments

Precis som rubriken säger har jag haft en bra skoldag idag! Jag brukar tycka att det känns jobbigt med alla ämnen och uppgifter, men eftersom det är snart lov så gör vi inte lika mycket. Förut så hade vi saker hela tiden samtidigt, det är som att alla börjar projekt samtidigt och sätter prov på samma vecka och det har jag jätte svårt för.

Det var också bra för att vi började ett nytt område i so (religion) jag ät inte direkt ett big fan utav religion men det tänker jag inte ta upp nu, det var bra eftersom jag faktiskt fattade. Oftast när lärare berättar saker så brukar jag inte förstå, det är som att jag lyssnar men ändå inte. Det har börjat bli ett rätt stort problem för mig men ber jag om hjälp? nej! det är det jag måste lära mig och våga. Och sen det här med konsentration är ju lite dålit eftersom jag gärna inte konsentrerar mig så bra... jag menar ena sekunden lyssnar jag på en lärare som pratar geografi och andra sekunden så tänker jag på hur jag ska jul pynta mitt rum 🎅🎅🎄🎄🎄

Ni kanske tänker nu liksom vad är problemet det är ju bara att säga jag förstår inte, kan jag få hjälp? men i med att jag gör det så känns det som att jag misslyckas lite så det slutar med att jag gör halv bra saker, men jag vet att jag kan göra bättre och det är bara så frustrerande. Men jag gör aldrig halv bra saker på saker jag tycker är kul som att dansa, sjunga eller sy! (ja säger inte att jag är bra men jag slutför det iallafall) 😂

Aja men som sagt ( skrivet😂) så var det en bra dag! Mtrevliga kompisar och trevliga lärare... okej det här inlägget börjar låta as fjollitgt så jag tror jag slutar nu!!!

Likes

Comments

Min mormor sa precis åt mig att jag inte får svära… alltsådet satte i gång mig för jag svär och det är en del av mitt alldagliga språkliksom. Jag har dock respekt för äldre och yngre man vill ju både vara en braförebild och vara bra för ens egna förebilder. Men vår generation har ju det ispråket det går ju inte en dag utan att man svär minst en gång! Jag tyckervuxna borde släppa lite på det där nu! Jag blir tillexempel jätte irriterad närmina föräldrar tycker det är fel att jag skämtar med sådana ord man bara komigen! Gud va roliga ni är då… Sen finns det ju dem här människorna som kanprata med ungdomar och som fattar skämt och det är sådana som borde lära allatråkiga vuxna att släppa taget lite.

Visst det låter som att jag bara vill ha en anledning tillatt svära men jag bryr mig faktiskt inte jag vill bara att de vuxna inte skaeller kunna göra det till någon stor grej! Jag menar det finns viktigare sakersom händer här i världen.

Likes

Comments

1. om du fick välja att leva i en tv serie, vilken skulle det vara då?

Oj jag hade nog valt how i meet your mother och dricka öl hela tiden och vara barneys wingwoman xD eller modern family och få vara något barn till nån!

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var liten?

Alltså jag är ju rätt liten nu med... men jag tror jag alltid velat bli olika saker! När jag blir stor vill jag kunna fråga mig den frågan igen och igen och igen! jag vill inte fastna vid nån karriär!

3. vilken är din favorit doft?

Omg jag har så många!!! gud va jobbigt... Nej men det blir nog otorkad färg!! det luktar så sjukt gott, jag borde köpa det och sniffa lite då och då😂

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Lätt! vid eller i havet i något vackert land där det är klart i vatten och fiskar kan simma förbi mig och bygga hus och sånt.

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. vad gör du?

Jag samlar min familj och spenderar sista tiden med dem! hälsar alla mina kompisar och andra jag tycker om hejdå och sånt.

6. vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Jag menar allt skulle ju vara annorlunda mer eller mindre, men jag hade varit sjukt snygg! eftersom jag är tjej nu och vet vad som är snyggt på killar så ja, jag hade varit fett jävla het. Fast när jag tänker efter är det ju inte annorlunda från nu...😏

7. vilket är ditt favorit verktyg?

Ehm hammare! för då kan man slå skiten ur fol... eller alltså spikar dårå....

8. Vad gör du om tio år?

Jag är 25 då och då hoppas jag att jag är bartender, kanske i Spanien! Har jävligt kul! Resa ofta!!

9. vilken är din bästa dans låt?

ååh just nu är det sorry av Justin bieber! jag vet det är lite pinsamt för det är Justin bieber.. men det har as bra takt i bakgrunden!

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

jag hade nog sytt min balklänning då!

11. Hur skulle du hantera det om du van typ 108 560 000 euro?

Jag hade väll gett bort lite till familj, välgörenhet och sen sparat till min bartender utbildning😏

12. Vad tycker du om ordet hen?

Jag tycker inte om ordet men betydelsen är ju helt okej! man får såklart va en hen men jag gillar inte ordet hen!

13. Vilket är ditt bästa recept?

Det måste nog vara peanuts butter cup! fast då smälter man bara vit choklad i peanutbutter och häller det i smält choklad och låter det frysa men det är så jävla gott!!

14. Vad tycker du om kött konumtion?

Älskar kööt, men det är ju inte så bra för miljön så jag menar närproducerat och miljövänligt så blir ju det bra!

15. Är du beroende av något?

Ja! kramar!!! nej skoja hatar kramar... men mat jag älskar mat speciellt mat med ost!

16. Vilken musik triggar din nostaliska sida mest?
ehm jag vet ju inte då vad det betyder men ah.

17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Små saker under dagen som händer till exempel när jag inte fattar en grej i skolan som nån försöker förklara blir jag så jävla förbannad på mig själv och vill slå in pannbenet på läraren men istället håller jag allt inne och sen när jag kommer hem så får jag utbrott.

18. Har du något riktigt bra humorstips?

Men va? nej. haha

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Jag tycker om alla ica filmer! speciellt dem ica stig var med i!

20. Är du lik dig nu, som du var när du var yngre?

Inte ett dugg. jag är min egna motsatts! Jag såg dock upp till såna som mig så jag antar att det har något med det att göra. Jag gillar mig mer nu dessutom.

Likes

Comments

Igår gjorde ja enligt mig något modigt, jag sjöng för hela min skola, tre gånger! Det finns många olika typer av mod te.x. hoppa fallskärm och bungyjump men för mig är det när man gör saker man är rädd för. Jag var rädd och blyg och jävligt nervös. Jag sjöng santa baby och det gick bra! mina ben skakade och jag var så rädd men jag gjorde det! Efteråt fick jag en hel del beröm, jag har små ungar som springer efter mig😂😒

Det här var ändå rätt spontant för jag har aldrig sjungit utanför mina dusch dörrar förut men jag bara gjorde det. Jag har ju som sagt sjungit hemma för mig själv och för min syster när vi sjunger frostlåtar men det låter för jävligt kan jag säga! Men Att sjunga, göra musik och dansa har varit ett sätt för mig att kunna få ut allt, ilska, sorg, lycka och allt sånt där eftersom jag alltid har haft svårt med att visa och släppa ut känslor. Det tänkte jag dock inte gå in på så mycket just i det här inlägget men ah. 

Alltså jag hoppas några personer som känner mig läser det här och får läsa det jag tänker och tycker för att i verkligeheten skulle jag knappt få ut en mening av det jag precis skrev! det skulle låta typ så här:

- jag sjöng igår, det var kul, ja jag var ju nervös och så. sen hade jag börjat prata om annat eller något liknande. 

Och om ni tycker det är konstigt så ska ni höra mig tacka för saker. jag och komplimanger och gåvor går inte ihop! Jag blir jätte generad när nån komplimerar mig och kan knappt säga tack för det låter så fel i mitt huvud istället så kan jag börja prata om något annat eller gömma mig bakom mina händer och pelåsas försvinna. Men någon gång måste man komma tillbaka och det ska jag! det ska ja bli bättre på! jag får nog skriva ett nyårs löfte vid nyår! 😏😄


Likes

Comments

Jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva om i mitt första inlägg. Jag menar alla bloggare vill väl skriva något som folk minns och fastnar på så att de vill läsa mer men ja det är nog väldigt individuellt vad man fastnar för och inte. Jag kommer iallafall skriva till mig själv som en dagbok eftersom att jag inte orkar skriva för hand i en bok. får så jävla ont i händerna😄. Dessutom tror jag att jag kommer att få ut mina tankar på ett helt annat och intressantare sätt än vad jag brukar.

Okej så jag kan berätta lite om mig själv då, Jag är tjej, jag är 15, fyller år i oktober, föddes en fredag den 13 onde, Bor med mina föräldrar och ibland hos min mormor, Jag har 6 syskon alla är över 18 två av dem kommer från mamma och fyra av dem kommer från pappa, Jag är ''estetare'' ehm... jag har två hundar, jag älskar ÄLSKAR jul!!! jag och min syster Lina är besatta av jul! Älskar musik och då menar jag röra mig med musik, sjunga och spela musik och lyssna såklart. Musik gör mig väldigt glad och ger mig mycket inspiration. Jag dansar street dance men tycker även om annat bara det är takt med och jag kan få ''swinga mina höfter'' 😂😂💃

Så nu ska jag sova så att det kan bli jul fortare 😍🎅

Likes

Comments