I fredags var det din tur att bli klar med grundskolan. Det var din tur att säga hejdå en sista gång till en samlad klass som byggt upp en alldeles speciell relation under dessa 3 år. Jag känner i mig själv hur jobbigt det är att behöva lämna så många människor som man både älskar och hatar men som nu har så olika mål/visioner med livet. Man kommer inte längre att se dessa människor varje dag eller ha den där trygga gemenskapen vilket skär i hjärtat. Det är så många minnen man får med sig och trots all smutskastning så vet jag att du också kommer att sakna Vibacke. Biblioteket, lärarna, bildsalen, musiken, slöjden, hemkunskapen, klassrummen, kemisalen, matsalen, mattanterna och mycket därtill.

Men det jag också vet, det är att du kommer att klara din fortsättning galant. Jag är så himla stolt över att ha dig i mitt liv. Du är så viktig fast jag inte alltid visar det. Under de kommande 3 åren på gymnasiet skall jag hjälpa dig allt jag kan för att du skall lyckas. Du kommer att klara det och vara stolt över dig själv när du springer ut på trappan med den vita mössan på huvudet.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Udda tapas måste vara Sundvalls mysigaste restaurang med den allra finaste uteserveringen. I tisdags gjorde jag och bästa Emmelie ett spontanstopp där för ännu en lyckad middag med deras helt nya sommarmeny dessutom!


Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags var det äntligen dags för min bättre hälft att få bli firad. De fyra första bilderna har jag lånat från Linn då jag inte fick till några själv. Det känns nästan overkligt att hon är påväg till andra sidan jorden och blir borta i cirka ett år, skall ta tillvara på den sista tiden och umgås med henne så mycket jag bara kan!!! Detta är verkligen någonting jag unnar henne och stöttar till 110%. Vi fick supergod mat/efterrätt iallafall och jag hade en superbra kväll.


Likes

Comments