Header

​Andrea Hedenstedt, Lisette Ridefors och Sandra Lindahl är topp tre favorityoutubers just nu. Har dessutom kommit in i någon period där jag älskar vloggar, så tittar i princip bara på olika vloggar just nu. Det är faktiskt supermysigt att titta på, särskilt när man är hemma sjuk.

Likes

Comments

Djurtestat smink. Det är inte så vanligt, kanske du tänker. Men vilka märken är det egentligen som testar på djur? Här nedanför har du exempel på märken som vi alla kan hitta i sminkväskan, badrumsskåpet eller i närmsta affär. Dessa märken testar på djur och bidrar till att det varje dag är djur som lider och blir utsatta för saker som jag får rysningar av att tänka på.

Nu är det säkert någon som direkt reagerar på att märken som NYX, Mac och Urban Decay står med. "De testar väl inte på djur?" Nej, inte varumärkena i sig. Men företagen som äger dessa, L'oreal och Estée Lauder, testar på djur. Det betyder att när du köper ett Macläppstift, så går pengarna tillslut till ett företag som testar på djur. Du stödjer alltså detta, även fast det är indirekt och inte syftet från första början.

Det är även så att alla företag som säljer sina produkter i Kina testar på djur, då det är ett krav Kinas regering ställer på företagen för att de ska få sälja. Ett bra exempel på ett företag som valt att göra detta är Mac.

Ett argument jag ofta hör till att köpa djurtestat smink är "men det finns ju inget bra smink från märken som inte testar på djur." Därför tänkte jag ge exempel på bra märken, både billigare och dyrare, som inte testar på djur. Alla dessa är cruelty free och du bär sminket med gott samvete.

Här har vi några av mina favoriter: The Balm, Gerard Cosmetics och Anastasia Beverly Hills. Det här är riktigt bra märken som du kan köpa utan att bidra till tortyr för djuren. Så allvarligt talat, varför köpa djurtestat? Varför bidra till att djur får utstå dagliga tester av smink som ger hemska konsekvenser? *Se bilder nedanför*

Nej, allvarligt talat. Hur kan du sitta och utsätta djur för det här bara för att du vill använda en produkt? Ska en kanin tappa all päls för att din mascara ska vara on fleek? Ska en apa ha infektioner i hela ögonen för att ditt schampo är köpt från Dove? Vi kan alla bättre än så. ​Bojkotta alla märken som testar på djur och hoppas på skillnad. Det gör jag.

Likes

Comments

Faves <33

Likes

Comments

​Alltså ja??? Bästa sättet att matcha ett par boyfriend jeans, eller i allmänhet ripped/oversized jeans är ju verkligen med en vit skjorta och stickat över. Jag tycker att det är snyggast med en ganska stor stickad tröja över, helst ljusgrå eller marinblå. Det är verkligen att sååå snyggt!!

Likes

Comments

​Anastasia Beverly Hills - bareMinerals - Real Techniques - Make Up Store - Masters Colors

Likes

Comments