SLUTA JÄMFÖRA DIG HELVETET

Sista december 2018

Okej, 2019s nyårslöfte blir att sluta trycka ned mig själv, sluta jämföra mig med allt och alla och att börja tycka om mig själv. Det här inlägget blir ett ”skriva av sig” inlägg för att sedan komma tillbaka med nya krafter och tankar om mig själv i januari.

Jag älskar verkligen allt jag gör just nu, älskar mitt jobb på SATS, älskar mitt jobb som löptränare och som mest älskar jag ämneslärarutbildningen som jag läser på GIH. Jag har vuxit så otroligt mycket och jag får lära mig massa nya saker varje dag, allt från hur jag bemöter medlemsfrågor lite bättre, till hur (faktiskt) fantastiskt kul det är att dansa och stå på händer.

Men jag glömmer att älska mig själv...

Jag har börjat jämföra mig så mycket med alla andra på sistone, har avföljt alla ”stora” influensers som har något med träning, mode eller bebisar att göra. Det blir för mycket i huvudet och allt snurrandes i huvudet leder till att jag förminskar mig själv samt slutar att tycka om mig själv. Det är ju bara redigerade bilder MEN det blir inte så ”bara” när de är överallt och alla är ”jättelyckliga” och någon försöker prata om att naturligt är bäst fast den människan är full av plast. Det blir ett himla kaos av allt. Det håller inte. Men jag avföljde i alla fall alla, för det är ju inte dem som har gjort något fel, det är bara min hjärna som inte klarar av dem.

Man (jag) vill ju alltid vara på topp och finast. Speciellt för de som står en närmast, så man försöker och försöker. Men man glömmer ständigt bort att i slutändan så är det ens mående som avslöjar den riktiga utsidans utstrålning. Läs orden igen. Kom ihåg.

Det måste få ett slut det där, det finns så mycket bra saker som jag gör varje dag, det finns så mycket energi och glädje inuti mig som bara vill sprudla utåt. Och det ska det minsann få göra. 2019 blir ett år av kärlek till mig själv och till andra. Nyårslöftet kvarstår. Jag ska sluta trycka ned mig själv, sluta jämföra mig med allt och alla och till det viktigaste, börja tycka om mig själv.

Gott nytt år🥳

Gillar

Kommentarer