Header

Jag har inte haft någon lust av att blogga alls längre, har inte ens någon lust att spela ens. Men jag måste försöka, men har absolut ingen tid eller lust att blogga då jag känner mig stressad.

Min katt kommer troligtvis säljas också, han fick vara med mig sen hans början. Ni kanske tänker nu, åh det är bara en katt, varför ska du sluta blogga och sånt för de? Han var inte bara en katt för mig, jag vill inte överdriva så mycket att säga att han räddade mitt liv men han var en på miljonen. Även fast han attackerade mamman och sånt ibland (kattmamman) så älskade jag honom en då. Han väckte mig hela tiden, men det gjorde ingenting.

Hoppas ni förstår, och att det kanske fortfarande finns hopp för mig och sso. Trevlig jul allihopa, och kom ihåg att ingenting är omöjligt. ♥


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit och provridit en underbar fjording! Det var en ljusbrunsblack som var 8 år men dock inget namn än. Jag älskar fjordingar, dom är så himla mysiga att rida, och han jag red var väldigt lugn och var utbildad i dressyr. Om jag ska köpa han? Nja, det vet jag inte än. Vi får väl se lite senare!


Likes

Comments

Tjingeling! Idag hade jag tänkt att ge mig in i den kyliga Dinodalen igen för att hämta upp min systers nya sadel som hade kommit till en liten affär. Jag skulle ändå ut med Frostblood igen så jag kunde väl göra de, det ligger inte så långt ifrån faktiskt från min lilla stuga. När jag hade sadlat på Fräset och hade kommit en bit så såg jag Eddie. Han stod vid den gamla hissen och de såg ut som att han grät.

Eddie är min morbror som är 32 år gammal. Han har fobi för hissarna så jag fick såklart hjälpa honom, han fick sitta upp på Fräset och sedan fick han följa med mig till den lilla affären, han jobbar nämligen i den. Fick även 100 kr för den lilla turen, hoho. 

Det är även jul om någon vecka bara! Känner mig redan stressad för allt jag måste köpa till mina vänner och familj. 

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har haft en bra helg, jag har haft en helt okej helg. På fredagen ordnade vi en överraskningsfest åt min kompis, och på söndag var jag i stan med samma kompis!

...Jo, idag har jag varit sjuk. Det började i helgen och jag har haft jätteont i min hals, så jag hoppas de blir bättre tills imorgon..( har egentligen inget val för måste gå till skolan pga prov. )

Så..jag köpte ett nytt träns idag! Kostade ganska mycket, typ 4000js men jag ville inte köpa med sc eftersom jag sparar till en fjording! Hela 815 sc nu! Om ni ska köpa en fjording, vilken vill ni ha?

Så här kommer veckans outfit!


Hjälm​Västkobbens Fiskeby " Ekobutiken ", 73 sc eller 7100 js 

Cardigan​Uppdrag med Hästmarknaden

​Handskar: ​Silverglade, " The fashion barn " 98 sc

​Byxor: ​Silverglade, " The fashion barn " 96 sc

​Stövlar: ​Lifetime present

HÄSTENS UTRUSTNING

​Träns: ​Gylleneblad stallet, " Gyllenebladets stallshop " 40 sc, eller 4200 js

​Sadel: ​Västkobbens fiskeby, " Glada Flundran " 32 sc eller 3400 js 

​Träns ​Gylleneblad stallet " Gyllenebladets stallshop " 40 sc eller 4200 js 

​Benlindor: ​Västkobbens fiskeby, " Västkobbens hästdekor " 105 

Hoppas ni gillade den!

Likes

Comments

...på mitt internet nätverk, eller vad man kallar det! igår hade 5000 personer inget internet. Och såklart var jag en av dom.

Hej!

Jag har varit lite seg i bloggningen pga irl och massa prov :) Men nu är jag typ..tillbaka! Dinodalen har öppnat! Vi har väntat länge på detta och nu är de här, har hunnit spela men inte blogga..


Likes

Comments

Hejsan! I helgen kanske jag inte kommer blogga så mycket eftersom jag är ganska trött. Men en bra sak som kommer på onsdag är..Dinodalen! Det enda som är det lite dåliga är att jag inte har en nordsvensk..och jag vill inte ha en heller. Tycker inte dom är så fina. En video har även kommit ut på youtube gjort av Alice Winterbell som bloggar på jorvik.bloggo.nu klicka HÄR för att titta på videon!

Hittade även en söt bild på min gamla ponny Snowplay som dock är såld..Men visst var hon söt?! :)

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte alls gjort mycket, är bara helt enkelt jättetrött och tjurig! :) Var ute med Sammie idag efter att ha utfodrat alla hästarna eftersom han var så pigg. Tror han uppskattade rundan lika mycket som jag gjorde! :) Ps. Du har väl inte missat det nya på kartan!? Dinodalen! Och den sista hästrasen kommer också! Vilken tror ni det blir?


Likes

Comments

Hej!


För några veckor sedan fick ni en tjuvkik på vad som kommer till spelet i vinter och vi avslöjade bland annat att helt nya, superhäftiga klubbhus var på gång. Nu behöver ni inte vänta längre för de är HÄR!

Ditt alldeles egna Klubbhus!
Din ridklubb har nu fått äran att använda den största kammaren i Silverglades Rådhus för att använda som Klubbhus!

Det nya klubbhuset ser fantastiskt ut, eller hur?!

Det nya klubbhuset ser fantastiskt ut, eller hur?!

Roller och positioner!
Klubben har numera olika funktioner och roller för de främsta medlemmarna. De olika sätena vid huvudändan av bordet i den stora salen är reserverade för de medlemmar i klubben med en högre roll, så om det finns någon intressant posititon i klubben du gärna vill komma åt, så är det nu dags att arbeta dig uppåt!

Du kan alltid välja att sitta på en stol som har en lägre roll än den du redan har, men inte en stol som kräver en högre roll.

Ordning i salen!
Om du är ägare av en ridklubb så kan du kontrollera klubbens möten med unika emotes som är särskilt framtagna för att göra mötena bättre. Öppna mötet, be om tystnad i salen och ge dina klubbmedlemmar en klapp på axeln när de förtjänar det!

Denna särskilda plats och dess stolar kan endast användas av klubbägaren och klubbledaren.

Rid till Silvergladebyn och kolla in din klubbs nya tillhåll!

Rid till Silvergladebyn och kolla in din klubbs nya tillhåll!

Planera veckorna!
Nu blir det extra tydligt vilka dagar din klubb håller i vissa aktiviteter tack vare den nya veckoplaneraren. Nu blir det även lättare att låta dina klubbmedlemmar få reda på när ni har viktiga möten! Öppna upp fönstret för din ridklubb för att se veckans planering!

Glöm inte bort att du måste vara medlem i en Ridklubb för att kunna komma in i klubbhuset…

Nya kläder
Några helt nya tröjor och stövlar finns nu tillgängliga denna vecka:

  • Svarta läderskor från Sommarlägrets klädaffär i Moorland
  • Bruna och svarta stövlar från butik Slottet i Silvergladebyn
  • Bruna och svarta ridskor i läder från butik Vinkällaren på Vingården
  • Tre vackra stickade tröjor från Bergstoppens affär i Firgrove


Nytt stall i Valedale med tre nya, vackra hästar!
Tre nya hästar har flyttat in i det nya stallet i Valedale! Två vackra ponnyer och en ståtlig Arab har länge väntat på ett nytt hem! Rid ditt och hälsa på dem!

Uppdatering om Hästmarknaden...
Eddie & Ferdinand är tillbaka i Jorvikstallet och sätter upp sin marknad som kommer öppna snart!

Ha så roligt i det nya klubbhuset och ha en härlig vecka! <3

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Detta var veckans uppdatering! Detta tycker jag är super om man är på ett klubbmöte och inte vill bli störd så är detta perfekt! Även fast jag inte är med i någon klubb förtillfället kan jag inte titta detta mer ut.. ;) Kände på mig att det skulle komma fuxfärgade hästar i denna uppdatering då jag såg att de skulle komma en arab o två ponnys, då det inte finns så många ( eller om det ens finns...) fuxfärgade ponnys o araber. Men har typ sett en eller två stycken fux...ponnys...typ.

Haha åh, så söt!Dom svarta läderskorna i Moorland från sommarlägrets klädaffär!

Läderbootsen i Silvergladebyn, " Slottet "Ridskorna i Vingården i butiken vinkällaren.Och sen tre stickade tröjor i Firgrove i butiken bergstoppen.
Det var allt i denna uppdateringen! Vad tycker ni om veckans uppdatering? Gillade ni den? Kommentera! Nästa gång så tror jag dinodalen öppnas! Och att tre nya fjordingar anländer! men är inte säker på något av de. Btw, Sammie kan verkligen posa han! ;)

Likes

Comments

Hej! Idag lovade jag ett inlägg om mina hästar på starstable. Hästarna som står i stallet just nu är Stormwhisper, Nightrider och Frostblood. Dom tre är mina hästar som jag har närmast just nu.

_____________________________________________________________________________________________________________

Den första hästen är Nightrider. Nightrider är min starthäst och är en Joriviskt varmblod har varit med mig från början. Han är en nioårig valack på 158 cm i mankhöjden, han är brun med långa svarta strumpor och vit stjärn i pannan. Han är min soulrider häst och han gillar det mesta. Lat, men har krut i sig och har även sprungit hem mycket priser i olika championship. Dock så tävlar jag inte längre med honom pga en allvarlig skada i benet som aldrig riktigt har läkt efter ett championship. 

Han kommer från Moorlandstallet och var först bara min hyrhäst under sommaren, när jag var på ett ridläger där. Jag antogs till den hippologiska institut, och därefter fick jag köpa honom. Inte några nekningar här inte. Så jag fick samla ihop egna pengar bara för att kunna kalla honom min. 

_____________________________________________________________________________________________________________


Stormwhisper är en riktig busig grabb som jag fick när han var ung, han var nog bara fyra år när jag fick honom han är rasen Morgan. Stormwhisper, eller Sammie är en fux på 165cm i mankhöjden, en klippa på hoppning och har sprungit hem nästan dubbelt så gånger mycket som Nightrider har ( han tävlas ju dock inte längre men ändå..) Det tog väldigt lång tid innan jag faktiskt började ens sitta upp på honom då han var som ja, jag vet inte hur man beskriver galna hästar menmen. Min äkta championship springare för tillfället. 

Sammie kommer från firgrove som ligger en bit härifrån vingården, jag kommer ihåg att han var min andra häst jag köpte, om man inte räknar med Nightrider då, så var han den andra eftersom jag köpte ett sto innan sammie som inte alls funkade bra. Men Nightrider och Sammie trivdes och så fick det bli. 

____________________________________________________________________________________________________________

Frostblood " freeze/fräset " är en gråskimmel på 11 år som är väldigt lydig och pålitlig i skogen, Han är 168cm i mankhöjd och rasen Oldenburgare. Han är lite lat i dressyren, men hans talang är terrängen. Han står mig väldigt nära, har dock haft lite skador och har varit halt några gånger men klarat sig fint. 

Han har ett hjärta av guld och har aldrig ångrat mig av att jag köpte honom. Väldigt vacker att titta på också. Själv älskar jag gråskimmlar, tycker dom är så himla fina så kunde tyvärr inte stå emot när James försökte övertala mig. Han älskar regniga dagar, kvällsritter och terräng. Han har även plockat några terrängrosetter med mig. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Det var alla mina hästar som stog i mitt stall just nu! Men en häst jag funderar på att ta hem igen är Pekka. Pekka är en overo, paint häst. Hans fullständiga namn är Northpeak. Han är 8 år och en riktig klippa i allt ungefär. Han har ett väldigt lugnt humör även fast han kan vara lite sur i boxen.  

Likes

Comments

Hej! Jag heter Anastasia Eastforest och har spelat sen 2011 någon gång i december då jag skapade min gubbe Isabella Nightdaughter men ett år efter skapade jag en ny gubbe, Anastasia Eastforest och starthästen Nightrider. Han har varit en trogen springare för mig och information om hästarna som står i mitt stall i vingården kommer upp snart. Hästarna som står i stallet just nu heter Nightrider, Frostblood och Stormwhisper. Bilderna kommer som sagt upp sen, jag har mycket mer hästar men dom är på hästön! Jag har haft många bloggar under tiden och inte vetat riktigt vart jag ska ha, men vi får hoppas att jag stannar här nu! 

Några bilder från tiderna..


Likes

Comments