Pankakor & Bernsfelt

Lördagen började med att jag kom hem från Maja, sen pluggade jag, sen så sprang jag och Ella HAHAHAHA jag vet det var också min reaktion men vi gick hela tiden och sen gick vi hem (fitforbeach2K90) Sen så åt vi hamburgare, godis och glass. Sen somna vi och nu sitter vi här med pankakor framför oss till brunch 😻😻 söndagsmiddagen är botad 😏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon

igår somnade jag typ 23.30 när Joel och finaste billichilli va här men de var lätt värt de för då hade jag min kycklingtallril kvar nu på morgonen! (Hann ju inte äta den igår) Sen ska jag typ hem vid 13.00, äta lite lunch, ska laga själv men vet ej vart de blir, sen ska jag träna. (HAHA) VERKLIGEN INTE, vem är de jag försöker lura? Jag ska ligga i min säng äta & kolla film antar jag, jag kanske pluggar om min mobil inte stör mig för mycket. Nästa onsdag ska jag skugga på sannarp (skit taggad) hoppas där finns god mat. Jag och Maja har legat i sängen ända sen 8.00 imorse när jag väckte hemne genom att ta hennes täcke (hihi) 

Ha en underbar lördag så ses vi 

Likes

Comments

Hej allihopa!

Äntligen är det fredag! Vaknade sent som vanligt och skyndade mig upp och tog en nutella macka! Sen sminkade jag mig och skyndade mig till bussen!! fick tyvärr cykla till bussen idag:( hade ganska chill lektioner idag så det var gött! Till kvällsmat idag blev det kebabtallrik! Och nu sitter jag och kollar på idol och äter chips!

Ha en bra fredag kväll!!

Likes

Comments

Vänner & kycklingtallrik

Idag skjutsade mamma mig till mitt busstopp för att jag inte orkade gå dom 100 metrarna.. Första lektionen skulle vi ha matte och det innebär att vi får tillbaka våra matte prov. Matte är ju inte mitt starkaste ämne men jag fick D och var as stolt. Sen så går man hungrig hela dagen som vanligt för att det är alltid så sjukt äcklig mat och varför finns det en sallads bar när man inte ens äter av den? sen åt jag och Maja kyckligtallrik och nu kom finaste billichilli och Joel och förstörde kvällen, tur att jag har choklad i Majas kyl som räddar kvällen. Ha en fortsatt undebar fredag!

Likes

Comments

hej och välkommen till vår underbart nyttiga blogg! Vi är dom sjukaste inspo människorna ni nånsin kommer stöta på. Ta till er allt ni ser på denna blogg och skit i vikten, ni är fina som ni är och träna kan man göra efter döden. De sägs att man ska göra saker som gör en lycklig och i den kategorin passar mat väldigt bra in i. Titta och njut och ha de så gött, är man mätt så så äter man ändå tills det tar  slut, am I right???? 

Likes

Comments