SHOPPINGTUR

Idag tog jag med tjejerna och drog till Sundsvall en sväng. Jag hade siktet inställt på en bärsele! Vi gjorde första stoppet på Lekia men där fick vi inte med oss något annat än pruttslime som Lilly köpte för sina egna pengar som hon hade med sej. Sötnos! Leiya passade på att bajsa där också vilket var rätt lägligt då det fanns skötbord, då slapp jag byta blöja i bilen! När vi ändå var vägg i vägg med Candy world passade vi på att handla lite gottis till Lillys kalas också. Det blir ett väldigt litet kalas i år då det känns jobbigt att ha hit massa ungar då Leiya är sä liten, men massor av godis fick vi med oss så nu får dom äta jäklar anamma, haha.

Nästa stopp blev Babyproffsen, och där köpte vi en sele, en babysitter och en babykudde! Fick ner priset på selen också då fröken Högberg var smart och kollade pricerunner innan jag betalade, hehe. Dom fick prismatcha så jag fick typ 500kr rabatt! Alltid trevligt att betala mindre ju. En Ergobaby Omni 360 blev det, då jag kan bära på flera olika sätt och tills barnen väger 20kg. Vi lånade ju en sele från bvc, en Ergobaby adapt som jag älskade, så jag hoppas denna lever upp till mina förväntningar nu med då den tydligen skulle kännas likadan på kroppen!

Efter Babyproffsen gick vi till leksaksaffären som ligger alldeles intill, och där shoppade Lilly ett trollspö, några spelkulor och en liten ödla som hon blev mycket nöjd med! När vi var klara där fick Leiya lite mat och en ny blöja, sen tog vi varsin hamburgare i driven på Donken innan vi körde hemåt igen! Mina tjejer skötte sej superbra och min första tur till stan med dom själv blev väldigt lyckad måste jag säga! Det blev lite gnäll för Leiyas del då jag var för långsam med att göra mat, och Lilly blev lite less på att vänta medan lillasyster åt, men annars har jag inget negativt att säga.

Nu sover Leiya i min famn i soffan och jag ska snart flytta över henne till sängen, gå och duscha och sen försöka sova jag med. Är svintrött nu!

En bild från då vi precis hade kommit hem!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229