PERSONLIG ALMANACKA

I samarbete med Personlig Almanacka

Ni som har följt mej genom åren vet att jag ÄLSKAR personlig almanacka! Jag har haft kalendrar därifrån i säkert sju år och jag är sååå glad att dom vill samarbeta med mej ännu ett år!

Jag har fått hem en ny almanacka inför 2020, och jag längtar tills jag kan börja använda den då jag valde en annan design på insidan den här gången som jag tycker är mycket bättre än den jag valde sist. Det finns en hel drös med olika upplagor så det finns garanterat något som passar alla! Jag tog en med veckan samlad på ena sidan, och ränder på andra sidan då jag skriver mycket listor. Perfekt!

En massa klistermärken följde med också, och så fick jag en ny penna! Jag är kär i dessa pennor med suddbart bläck! Det är så smidigt!

Jag fick även testa deras överstrykningspennor och dom små färgpennorna! Jag hade såna när jag var liten och jag tycker lika mycket om dom nu, om inte mer, när dom kommer i miniformat! Jag är säker på att ni alla känner igen dom va? Jag minns att dom kostade 10kt/st på bokhandeln då jag var yngre, och att jag ofta köpte dom när jag fick veckopeng, haha.

Överstrykningspennorna kommer i fler färger också, men Lilly har vart och stulit några som jag inte hittade då jag skulle fota, hehe..

Här ser ni hur liten den är i jämförelse med Leiyas lilla fot! Perfekt att ha med i väskan eller i fickan!

I alutet av kalendern kan man välja vad som ska finnas. Det finns till exempel sudoku, tomma sidor, notblad och massa annat. Jag tog randiga sidor och en årsöversikt för 2021!

Nu är jag mer än redo för ett nytt år!

I samarbete med @personligalmanacka #personligalmanacka

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
Vill oxå ha! 😊 nouw.com/malinedlund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229