Min finaste småtting

Leiya Li

Leiya vägde 3512 gram och var 51 cm lång när hon föddes. Sist vi var på BVC vägde hon 4930 gram och var 55,5 cm lång, så hon är påväg att bli stortjej nu! Haha. Hon har 56 i kläder, men bodysarna börjar bli lite för korta, och pyjamaserna likaså. Det är alltså dags att börja handla lite i 62 och 68 nu! Det som används mest är pyjamaser med dragkedja. Det är så smidigt för oss att ta på, och det är ingenting som klämmer eller skaver på henne vilket är superskönt.

Leiya är en otroligt snäll och lättsam bebis, fram tills att klockan blir 19.00 ungefär. Då drar kvällsterrorn igång och så håller den på i en till tre timmar.. Kvällskolik, har jag googlat mej fram till. Ingenting hjälper. Vi har testat Minifom droppar, badat henne, masserat, matat, rapat, gått runt, suttit still, vaggat i babysittern, gått ut på balkongen, lagt ner henne, bytt miljö.. Ni fattar. Ingenting fungerar, så det slutat med att man sitter med henne i famnen och låter henne skrika till slut. Det är FRUKTANSVÄRT att inte kunna trösta sitt eget barn, men det känns lite bättre när man googlar och får det bekräftat att det inte går att trösta ett barn med kolik. Vi har hoppet uppe ändå, för jag har läst och hört från flera att det brukar sluta vid tre månaders ålder! Vi har alltså "bara" ca fem veckor kvar med terror innan det förhoppningsvis blir bättre, haha. En klen tröst.. Hon sover dock bra på nätterna och vaknar ca två gånger för att äta. Vi har ställt babybrezzan på sängbordet så det tar fyra sekunder att ha maten klar, och vi slipper kliva upp på natten! Det är SÅ skönt och jag rekommenderar ALLA som flaskmatar att köpa en brezza. Det är det absolut bästa vi någonsin har lagt pengar på!

Leiya älskar att bada och så fort hon känner lillfoten glida ner i vattnet slappnar hon av i hela kroppen och så ligger hon där och plaskar samtidigt som hon kikar upp på oss. Världens sötaste!! Hon har börjat le när vi pratar med henne också, och hon försöker härma oss när vi sträcker ut tungan åt henne. Det är galet gulligt! Hon pratar en hel del med, haha. Jag längtar tills det första riktiga skrattet kommer!

Jag älskar verkligen bebistiden och jag vill stanna i den förevigt samtidigt som jag längtar tills hon växer och blir stor. Min lilla bebis! Titta på henne, världens finaste bebis!

Gillar

Kommentarer

fannyclindgren
fannyclindgren,
Usch vad hemskt det låter, lilltjejen. 💔nouw.com/fannyclindgren
Ihg
Ihg,
Såå söt!nouw.com/ihg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229