LIVET

En liten uppdatering mitt i allt som händer!

Vi har gift oss (i know, så sjukt!), jag har skaffat heltidsjobb (äääntligen), Lilly slipper glasögon, Leiya har (nästan helt) slutat skrika på kvällarna, jag har en tatueringstid inbokad, jag har en konsert att se fram emot, en ny kamera ska snart beställas, vi kan äntligen börja leta hus på riktigt och jag mår så jävla bra bara! Livet faller på plats mer och mer och när allt pappersarbete och fix med myndigheter angående mitt efternamnsbyte är fixat så kommer jag nog känna ett otroligt lugn i kroppen.

Idag var första dagen på utbildningen på jobbet och än så länge känns det hur bra som helst trots att hjärnan är mos av alla nya intryck och all info som ska tas in. Bara man kommer in i det så blir det ju lite lugnare sen! Leiya var hos farmor hela dagen och det gick superbra för dom. Hon hade sovit gott i vagnen nästan hela dagen, haha.

Jesper for med Lilly till Sundsvall för hon hade tid på sjukhuset hos optikern där. Hon har haft lapp några timmar om dagen hela sommaren för att träna ena ögat som var lite sämre. Nu har det gått till sej så hon ska trappa ner på lappanvändandet och bara ha den en timme om dagen i en månad nu för att vänja ögat vid det, och sen behöver vi inte bry oss mer om det förrän hon ska börja skolan! Sååå skönt!

Det kommer ett eget inlägg om vårt giftermål framöver, men just nu finner jag knappt tid till något annat än jobbet, barnen och livet, så datorn får vänta lite.

Vi har precis lagt oss och gett Leiya kvällsmat, så nu hoppas vi på att hon slocknar snart så vi också kan sova. Jag är sååå trött efter dagen och behöver ladda upp inför dag två på utbildningen. Ni får veta mer så fort jag kan få lite tid över! Det här inlägget har jag skrivit på i fyra timmar nu, det kanske säger en del, haha.. Godnatt!

Bilder från dagarna som gått.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229