Äntligen

Men hej! Jag har tänkt skriva i flera dagar men det är som att hjärnan stänger av så fort jag loggar in och tar upp ett nytt inlägg. Jag har alldeles för mycket att berätta att jag inte får fram någonting alls istället, haha.

Jag har en massa saker att se fram emot just nu och livet har nog aldrig känts så bra som det gör nu vilket är så himla roligt! Några av sakerna jag ser fram emot är en arbetsintervju, en tatueringstid, en konsert och ett inköp jag ska göra inom kort. Ni får veta vad när det är dags!

Jag skulle vilja dra allting som har hänt sen jag skrev sist men det kommer ta för lång tid så jag börjar om från idag istället och så får vi hoppas jag finner tid till att skriva lite oftare än en gång i månaden, haha. Jag lämnade Lilly på dagis kvart i nio, och sen tog jag och Leiya en promenad runt Dollyvägen vilket är ungefär 6 kilometer om man räknar med vägen hemifrån och till dagis med. Vi kom hem för en stund sen och nu sitter jag och eftersvettas lite innan jag ska hoppa in i duschen. Efter duschen ska jag börja med dagens middag, långkok blir det! Paulo Robertos bolognese, sååå gott! Har vart sugen på det ett tag nu och jag ser redan fram emot att äta middag ikväll, haha.

Jag ska vika tvätt nu innan Leiya vaknar så jag får det gjort, men vi hörs nog snart igen!

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229