Edin Alic

​Hej mina sötnosar!

Har ej bloggat på ganska länge, men tänkte börja blogga nu minst 4 gånger om veckan, påsklovet är snart slut. har haft ett bra lov faktist har varit med många vänner och ba haft det jätte mys! Nu gör jag inte så mycket, sitter på datan läser andra bloggar och lyssnar på musik. Så tänkte att jag också kan skriva ett inlägg för har ändå inget bättre för mig.

 Idag har jag faktist inte gjort nånting typ förutom att gå ut med min kompis hund och ba softa hemma. Juste! glömde säga att jag ska börja träna snart och äta nyttigare haha. Vi får se hur det går.

Nu när skolan börjar snart så kan jag ge er lite skoltips, (har själv inte bra betyg så jag ska faktist iallafall försöka använda mig av dessa strategierna!

Skoltips nummer 1: Sitt inte med någon du känner/är vän med, du kommer prata med den bara och inte kunna koncentrera dig.

Skoltips nummer 2: När du ska plugga hemma, lägg mobilen i ett annat rum med flygplansläge, för när du pluggar och sen kollar telefonen så tar det ca 20 min att hjärnan kan koncentrera sig igen.

Skoltips nummer 3: organisera ditt skåp så du har typ mappar med olika färger och så har du tex svart som matte och gul som svenska så slipper du leta i hela skåpet efter nån bok/papper, så istället lägger du böcker och sånt i mappen och bara lägger du det i skåpet så är det lättare att hitta sakerna!

Skoltips nummer 4: om du hinner äta frukost på morgonen för du kanske försov dig, så antingen ta med dig frukt till skolan eller nåt litet man kan äta mellan lektionerna på rasterna.

Det var nog dom ända och bästa skoltipsen jag kunde komma på!

Hoppas ni gillade dagens inlägg och glöm inte att följa mig här och läsa mina inlägg oftare!

Följ mig på instagram: ed1nalic och lägg till mig på snap: edin_aliic

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej haha och välkommen till min blogg, hade skit tråkigt nu på kvällen så tänkte varför inte skaffa en blogg??
So i did IT!!
Nu ska jag skriva lite om mig osv
Jag heter Edin och är femton år, jag bor i den vackra och fina huvudstaden Stockholm. På fritiden gör jag inte så pluggar, är med kompisar och hemma, you name it!
Här på min blogg kommer jag skriva om lite allt möjligt. Typ om skolan vänner saker jag stör mig på (Stör mig på saker så mycket haha)
Men ja, hoppas ni kommer gilla min blogg och att ni kommer följa den!!😘😘😘
Vi syns i nästa inlägg!!

Likes

Comments