Det känns underligt att det bara var min andra födelsedag i livet utan min bästa momma. Om nio dagar är det två år sedan hennes guldhjärta slutade slå.

Det går inte en dag utan att jag tänker på henne & saknar henne!! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bli vad du vill. Köp vad du vill. Gör vad du vill.

Så idag impuls köpte/gjorde jag mig ett par nya läppar. Först tänkte jag en liten touchup, men insåg ganska snabbt att nästan allt tidigare material försvunnit sedan förra gången dom var den 27 oktober 2016. Har ju så länge sagt att jag önskar att jag var mer fåfäng, jag måste ju börja någonstans!

Svullet och såntdär men det blir nog bra när det är klart.


Jag och Jessica bokade resan till Stockholm idag också. Som detdär jag nämde tidigare, med planering, jag är så glad att jag lärt mig det. Tidig jävla fredagmorgon flyger vi genom luften till Arlanda och sen söndagkväll flyger vi hem. Vi ska se Ghost på grönan med vänner vi lärde känna på Getaway Rock Festival för två år sedan, vi tänkte eventuellt delta i Biraloppet som Bajenpartiet anordnat (haha jag dör va kul, man startar på Gröna Jägarn, går runt på 10 olika pubar och dricker 10 olika öl & sedan avslutar man på Jägarn igen 😂😂😂), jag har lovat att vi ska äta på vikingarestaurangen i Gamla Stan & med lite tur får jag med henne på Hammarby - Norrköping på söndagen.

Mitt hjärta längtar till Stockholm, jämt. Som jag älskar den staden, som den vann mitt unga tonårshjärta, som bevarat min kärlek, men även spottat på den. Men jag älskar alltid att vara påväg dit. Luften, stressen, människorna, ljudet av tunnelbanan & alla vänner man ser alldeles för sällan.

Förutom att jag vet att vi kommer få en feeetttt rolig helg!!! så längtar jag allra mest efter att få kvalitetstiden med Jessica. Vi båda jobbar ganska mycket & tiden finns inte riktigt till för att umgås så ofta. Men hon är, har alltid varit & kommer alltid vara min syster, bästa vän & min person. Alltid.

Dags för en dusch & sedan krypa ner i min nybäddade säng med mina helt nya sängkläder.

Snacka om vardagslyx!

Likes

Comments

Så var livet som 25 här.

Jag tänkte först gå tillbaka och radera tidigare blogginlägg, läste igenom, tänkte att dom får helt enkelt vara kvar. Alltid retar det något. Det är ändå ord som för mig där och då var stora, men idag bara något spännande att läsa men som inte alls fyller mitt hjärta med någonting.

Min 25års dag är över. Jag har på något vis längtat och jag på något vis klivit in i en ny fas i livet. Nu är det allt innan jag fyllde 25 - och det efter jag fyllde 25. Mitt liv är plötsligt fyllt med möjligheter, jag sträcker lite extra på ryggen & försöker nu leta efter de små stigarna i livet som jag glömt, förträngt och undviktit tidigare. Allt är nytt och spännande, och plötsligt så är jag redo för allt annat som jag inte tidigare tordats.

Bara som att börja dejta, träffa människor nykter, se hjärtan och själar istället för ögon och närhet. Jag kan inte komma på sist jag faktiskt satt ner med en kille som fångat mitt intresse nykter för att bara prata strunt, äta mat och lära känna varandra. Förän i helgen. Han var ett par snälla ögon och hans självsäkerhet var fantastisk att ha att göra med. En sån som jag allt jag behöver. Som jag längtat efter människor med båda fötterna på jorden, som håller hårt i mig när jag förvandlas till den tornadon jag är, men jag har inte varit redo för en sån människa tidigare. Man måste däremot kyssa många grodor innan man träffar en prins 😏

Jag har planerat och bokat resor med mina vänner. Jag har planerat!!! Förstå vilken känsla. Jag var först tänkt att vara sådär dramatisk som bara jag lyckas vara och skita i allt, fuck it liksom, men jag tänkte två och tre gånger innan jag hann slänga ur mig massa skit och plötsligt var en partykryssning till Riga bokad med mina favoriter. Klart jag skulle med. Och om tre veckor åker jag & min andra halva till Stockholm för att se Ghost på grönan, det var alldeles förlänge sedan hon & jag bara umgicks, och det ska bli så kuuul!

Jag är helt säker på att 25 kommer att bli mitt år! Mina möjligheters år, året jag vågade lite mer, året jag klev ur min bekvämlighetsbubbla. Det ska bli något av mig också, det lovar jag mig själv!

I morgon ska jag försöka våga mig på att använda detdär förbannade gymkortet jag har. Jag vet faktiskt inte varför det skrämmer mig, och det är dags att spräcka den bubblan också.

Allt har en första gång.
Det är synd att 25 år hann gå innan jag också kände att jag börjar finna min plats här i världen, men samtidigt: livet i en tornado är fartfyllt, vackert, spännande & glädjefyllt, inte bara gråt, skrik och panik.

Likes

Comments