Hej! Som ni ser så är det endas Evelina som driver denna blogg nu då jag känner att jag inte har den tiden som krävs för att kunna en driva en bra blogg! Tycker det är jätte tråkigt men så är det tyvärr! Hade tänkt att göra detta inlägg tidigare men har varit sjuk hela veckan och är fortfarande så har har i te riktigt haft någon ork till att skriva ett inlägg!
Men hoppas ni förstår, så får ni fortsätta att följa Evelinas liv här på denna blogg! Jag dyker nog upp någon gång i bland vem vet?!😉
Stora kramar från mig! Ha det så bra!! Så ses vi! Kram Stina❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det bästa som finns är att vakna på morgonen och alltid påminnas varför man står här i dag så mycket starkare och alltid påminnas varför man faktist lever!✨ #ryttareutifingerspetsarna

Likes

Comments

Här har ni en bild på mina nuvarande träns som Patch går allra bäst på!

1. Mitt svarta hoppträns från Ps of sweden det är modellen high jump revolution som jag tycker funkar as bra för mig! jag trodde aldrig att de kunde vara så stor skillnad. De har ett anatomiskt nackstycke på ca 10cm brett. Och så har nere vid bettet på sidostyckena är de vaga som flexar lite, jätte bra. Innan jag köpte tränset hade jag läst jätte mycket om de och att de inte skulle trycka på någon nerv och de märks verkligen i ridningen.
Pannband:HRS
Tyglar:Ullared
Bett: Stybben golden wings
Extra platta med ludd

2. Här är mitt dressyr träns från HRS som Patch också går väldigt bra på! Som jag läst står de att nästan alla hästar går bra på remont, men de som stoppar många är att de kanske inte är de snyggaste om man har en häst med väldigt avlångt huvud. Och jag håller med jag tycker inte häller de är inte så jätte snyggt MEN de är såå stor skillnad och jag värnar alla att testa de. "Mitt" remont har också en väldigt fin rad med pärlor som också matchar till pannbandet och de är väldigt fint tillsammans! Dock tycker jag att Patch faktist passar ganska bra i de eftersom han har ganska litet och nätt huvud med stora ganacher. Jag är i alla fall jätte nöjd med mitt!
Pannbandet: PS of sweden
Tyglar: HRS
Bett: Stybben golden wings

Jag har även köpt med ett anatomiskt nackstycke från Mantin horse 179kr

Detta är mina träns!
Jag har en fråga till er! Får man tävla dressyr på ponny i ett remont med pärlor på? De står väldigt oklart i tr men vet ni?

/Evelina

Likes

Comments

Likes

Comments

1. Jag älskar min nya hjälm! Seriöst har med mig den överallt i natt sov den bredvid mig!😂
2. Jag är typ rädd för räcken!
3. Har för många schabrak, 27 host host😬😂
4. Patch kissar ALLTID på gången!😂
5. Jag ska göra tävlings debut i dressyr på lördag!

De kommer tyvärr sluta med att de endast är jag som driver denna blogg! Medans bloggen är under uppbyggnad kommer de vara lite snålt med inlägg.

Men nu i veckan kommer de roliga inlägg! Ska visa alla mina schabrak visa min förvaring,Patch box, medikamenter tips osv!

Har ni några frågor/önskemål?
/Evelina
Haha la till med en oseriös bild på mig😂

Likes

Comments

Hej alla först och främst måste jag be om ursäkt för dålig uppdatering! Jag och Stina måste diskutera om bloggen någon dag hur vi ska göra eftersom de känns liksom lite menlöst. Sen sist har jag köpt en ny hjälm som jag suktat efter ett bra tag nu! Nu tänkte jag sova men kommer bli mer inlägg i morgon och ska även försöka prata med Stina!

/Evelina
Visst är den snygg!😍

Likes

Comments

Hej nu har jag precis vaknat och ska snart till skolan i dag har vi skridskor som är väll i alla fall lite roligare än idrotten. Asso seriöst idrott är de värsta jag vet! Jag har så dålig kondis och så fort vi har sprungit ett varv kan jag typ inte andas och kan nästan bada i svätt!😂
Hoppas ni har haft en bra morgon! En ny dag med nya möjligheter och dessutom är de snart helg!

/Evelina

Haha så jag känner till idrott😂

Likes

Comments

Idag red jag dressyr i snö vädret! Patch gick som en dröm låg still i handen och var väldigt stabil i formen. Hade mitt PS of sweden schabrak som är ljus rosa, mitt nya marinblåa ländtäcke, och till lite mys ett par fårskinns-damasker från HG. Jag red också första gången på ridprofilen i dag, red en jätte fin fyra årig svartskäck. De gick också jätte bra så är väldigt nöjd över båda ritterna i dag!

/Evelina

(Första bilden är på unghästarna från ridprofilen andra är på Patchy❤️)

Likes

Comments

Hej! Idag har det inte hänt något! En jobbig skoldag , onsdagar är absolut värst i skolan! Tyvärr inge stall jag var tvungen att åka hem till mina hundar och gå ut med dom!😓så opik fick vila i dag! Jag ska göra mitt bästa för att göra så roliga inlägg som möjligt känner att jag inte gjort så mycket i intressant på sista tiden! Men de är svårt för mig att hinna men ska göra mitt bästa!!
Hoppas ni haft det bra i dag kram från Stina❤️

Likes

Comments